Onze voordelen

Banken collectie

Tweezits, driezits en hoekbanken

Dit zijn de mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een bank? Woon je in de buurt van Emmen of Drenthe? Wil je niet te ver rijden om de ideale bank te vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan banken. Om jou te helpen bij je keuze hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt van verschillende banken in ons assortiment. 

Good to know:
📐 Onze banken zijn op maat te maken, volledig naar jouw wens. 
📍 Je vindt ons in Schoonebeek, 20 minuten rijden vanaf Emmen.
🛋️ Meubels bezorgen wij gratis

Welke banken hebben wij in het assortiment? 

Bij ons vind je verschillende type banken: 

Tweezitsbank 

Ook wel tweezitter genoemd, deze bank kenmerkt zich door de rechte vorm met vaak aan beide kanten een armleuning. Hoewel er geen standaard maten voor deze banken zijn, zijn bijna alle banken in ons assortiment op maat te maken.  

Onderstaand enkele tweezitsbanken. Deze banken zijn ook verkrijgbaar als driezitsbanken. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie. 

bank kopen op maat emmen bank kopen emmen bank kopen emmen drenthe

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Driezitsbank 

Een verlengde van de tweezitsbank is de driezitter. Deze bank is breder maar heeft net als de tweezitsbank een rechte vorm met ook aan beide kanten een armleuning. Gezien de driezitsbank net iets langer is, kun je lekker languit op deze bank liggen. Hou je er dus van om zondagmiddag lekker op de bank te liggen? Dan is deze bank echt iets voor jou. 

Hoekbanken & Loungebanken 

Hoekbanken kom je in veel woonkamers tegen. Niet zo gek, aangezien je met een hoekbank de woonkamer efficiënt en gezellig kan inrichten. Bovendien zijn hoekbanken in vele soorten en maten te verkrijgen. Ook kun je de hoekbank uitbreiden met leuningen en koppelstukken. Wil je voor optimale conform gaan, dan kun je nog kiezen voor een u-vorm bank, waar je met 8 personen tegelijk op kan zitten. 

Onderstaand een greep uit onze collectie hoekbanken. Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

bank op maat emmen hoebank kopen emmen hoebank kopen in emmen

Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie.

Bank op maat laten maken  

Het is mogelijk om de bank aan te passen naar jouw wensen. Maar wanneer laat je een bank aanpassen? Als een bank bijvoorbeeld te hard of te zacht zit, te lang of te kort is of niet de juiste kleur heeft. Er zijn dus vele mogelijkheden om jouw bank aan te passen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een bank op maat te laten maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag. 

Woonwinkel Emmen

In onze showroom in Schoonbeek, vlakbij Emmen, hebben we vele diverse banken staan. Binnen 20 minuten vanaf Emmen ben je al in onze 5000m2 grote woonwinkel. Kom eens langs, doe inspiratie op en laat je adviseren door onze ervaren mensen


Wil je meer informatie over onze banken of heb je een andere vraag? Stel hem hieronder!