Onze voordelen

Bank op maat

Iedere bank is anders. En dat is maar goed ook. Want iedereen heeft andere eisen en verwachtingen van een bank. Maar op het moment dat je denkt dat je de juiste bank hebt gevonden, is de bank te kort (of te lang), zijn de kussens te zacht of zit je te diep. De zoektocht naar de perfecte bank lijkt dan eindeloos. Maar bij Joldersma Wonen bieden wij de oplossing: jouw bank, op maat gemaakt! 

Mogelijkheden van banken

Stel jouw ideale bank samen. Wij hebben tal van aanpasmogelijkheden voor jouw ideale bank. Denk hierbij aan:

 Bij Joldersma Wonen (gelegen vlakbij Emmen) hebben wij vele typen/soorten banken. Ieder model heeft weer andere afmetingen, kleuren of vullingen. Al deze kenmerken zijn te combineren. Uiteraard proberen wij alles zo goed mogelijk uit te leggen op de website, maar een bezoek aan onze woonwinkel zal je het beste beeld geven wat de mogelijkheden zijn.

bank op maat maken

Welke banken kunnen op maat gemaakt worden?

Vele banken in ons assortiment kunnen op maat worden gemaakt. Onze website laat slechts een 'greep' uit het assortiment zien. Op deze manier krijg je een idee wat voor type banken wij verkopen, maar dit is slechts een deel van onze collectie! In onze woonwinkel van 5000m2 bieden kun je onze vele diverse banken bewonderen én uitproberen. Onderstaand enkele banken die wij aanbieden en op maat gemaakt kunnen worden:

Urban Sofa banken

Urban Sofa banken zijn banken die uitblinken in design en ook nog eens heerlijk zitten. Wij leveren diverse Urban Sofa modellen, van hoekbank tot tweezits. De meubels worden uiteraard geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Bekijk een greep uit onze prachtige Urban Sofa collectie.

hoekbank emmen

Happy@Home

Moderne meubels met een romantische touch. Deze meubels zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan hout, stof en leer. De banken zijn bovendien goed te combineren met andere meubels  van Happy@home.

bank op maat laten maken in drenthe

Hoekbanken en banken

Naast onze twee betrouwbare merken, hebben wij een overzicht gemaakt van banken uit ons assortiment. Bestaande uit tweezits, driezits en diverse hoekbanken. 

hoekbank in drenthe op maat maken

Advies op maat = bank op maat

In onze woonwinkel kun je zelf ondervinden wat er mogelijk is. Wij geven graag advies op maat, zodat jij een bank op maat krijgt! Neem daarom gerust contact met ons op of kom naar onze woonwinkel in Drenthe.

Meubels thuisbezorgd 

Jouw perfecte bank gevonden? Dan bezorgen en zetten de bank precies waar jij hem wil hebben. Ongeacht waar je woont, wij komen graag naar je toe!  

meubels bezorgen drenthe