Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Nou ja, weggeweest is het nooit, maar er zijn prachtige nieuwe designs te verkrijgen die een saaie muur weer volledig opvrolijken. Behangen kun je ook erg goed zelf, ook al heb je weinig doe-het-zelf ervaring. Met behang kun je ook heel goed een reliëf toevoegen aan je muur en een niet zo nette muur er weer als nieuw uit laten zien.

BN Walls

In 1926 werd BN International opgericht. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren negentig verschoof de focus naar onder andere wandbekleding en werd het merk BN Walls in de markt gezet.

BN Walls ontwerpt en produceert wandbekleding, biedt een breed assortiment en levert aan klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om ziekenhuizen, hotels, kantoren of woonhuizen, zij leveren perfecte producten die overal de juiste sfeer creëren.

Ontdek de verschillende collecties in onze showroom!

Cirkels

Cirkelbehang is een perfecte toevoeging aan jouw interieur. Het maakt decoreren makkelijker dan ooit. Met keuze uit verschillende kleuren en patronen is er altijd een cirkel die jouw huis sfeervoller maakt. Of je nou houdt van een donkere industriële uitstraling, of van een Scandinavische look met frisse tinten en kleuren. Met het cirkelbehang van BN Walls kun je alle kanten op.

Het behang is heel gemakkelijk te plakken en wordt met een duidelijke instructie geleverd.

 

50 jaar Van Gogh

Het Van Gogh Museum viert 50 jaar inspiratie. Op 2 juni 2023 is het precies 50 jaar geleden dat het museum zijn deuren opende.

BN is er trots op om de officiële partner te zijn van het Van Gogh Museum Amsterdam. BN werkte nauw samen met het Van Gogh Museum om verschillende werken te selecteren om inspiratie op te doen voor de nieuwe behangcollectie. De designers bekeken zijn werken en probeerden zijn expressieve penseelstreken, visionaire kleuren en gemodelleerde texturen te gebruiken.

Bekijk in onze showroom de complete Van Gogh behang collectie