Onze voordelen

Interieuradvies Drenthe

Interieuradvies bijJoldersma Wonen

Wil je interieuradvies op maat? Kom dan eens langs bij Joldersma Wonen. Wij hebben een ruim assortiment aan meubels, maar daarnaast kunnen onze interieurexperts u ook bijzonder goed helpen bij het vinden van een geschikt interieur.

Sfeer in huis

Joldersma-wonen is gevestigd in het mooie Drenthe. Ook wij brengen veel tijd thuis door en weten als geen ander hoe belangrijk een fijne sfeer in huis is. Een fijne sfeer om in te wonen, in te werken en in te leven. Daarom adviseren en helpen wij onze klanten graag.

Wij beseffen dat het soms lastig is om een nieuw interieur uit te zoeken. Er zijn veel facetten om rekening mee te houden en deze zijn stuk voor stuk erg bepalend voor de sfeer. Hoe zorg je voor een bepaalde uitstraling van de woonkamer? Waar moet je op letten? Welke kleuren passen bij elkaar? Dit zijn veelgestelde vragen als het gaat om het inrichten van je woning. Interieuradvies kan je dan heel erg helpen!

Het komt veel voor dat men een nieuw interieur uitzoekt, maar dat deze toch best veel op de voorgaande inrichting lijkt. Soms gebeurt het ook dat men nieuwe meubelen koopt, maar vervolgens blijkt dat het er toch heel anders uitziet dan jij je had voorgesteld. Om dat te voorkomen kan het zinvol zijn om eens met een professional te sparren over jouw nieuwe inrichting.

Waarom interieuradvies?

 1. Raak geïnspireerd
  Onze interieuradviseurs nemen je mee door de showroom en plaatsen losse meubelstukken in context om je te inspireren. Onze meubelzaak in Schoonbeek (vlakbij Emmen) biedt veel mogelijkheden, waardoor jij snel een keuze kan maken. 
 2. Krijg hulp van onze experts
  Heb je zelf al ideeën over hoe jouw woning moet aanvoelen? Overleg je ideeën met onze stylisten, zodat je erover kunt sparren. Onze medewerkers hebben al vele mensen in de omgeving van Emmen en Drenthe blij gemaakt. Wij helpen jou dus ook graag! 
 3. Treed buiten je comfortzone
  Het is menselijk om te kiezen voor datgene wat je kent. Hierdoor ontstaat een soort tunnelvisie, waardoor het soms lastig is om buiten je oevers te treden. Een gesprek met een interieuradviseur kan je goed helpen door buiten je comfortzone te treden. Zo kun je een samenstelling bedenken waar je zelf nog nooit bij stil hebt gestaan, maar die jou intens gelukkig kan maken!
 4. Je wordt er blij van!
  Laten we eerlijk zijn, shoppen is altijd leuk. Het geeft nieuwe energie in huis. Niet alleen het huis krijgt er nieuwe energie door, maar jijzelf ook. Voel je fris, zelfverzekerd en vooral thuis in jouw 'nieuwe' woonkamer!

Wat kunnen onze specialisten zo onder andere voor je betekenen?

 1. Moodboard
  Doormiddel van een gesprek komen wij er snel achter waar je naar opzoek bent. Door jouw wensen en stijl op papier te zetten of te laten zien kan er een bord worden gemaakt met sfeerfoto's. Deze foto's kunnen geïnspireerd zijn vanuit bijvoorbeeld de natuur.
 2. 2D-3D tekeningen
  Wij gebruiken tekenprogramma's om jouw interieur idee als echt te laten lijken zodat je een goed beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Ook zou je door de ruimte kunnen lopen, wat bijvoorbeeld bij 2D tekeningen niet mogelijk is.

Kom langs!

Maak je een rondje langs de meubelzaken in Emmen? Kom dan ook eens langs Joldersma Wonen. Vanuit Emmen is het slechts 20 minuten rijden. Maak een afspraak of kom langs in onze meubelwinkel in Schoonbeek. Wij staan klaar om je interieuradvies te geven!