Interieuradvies Drenthe

Interieuradvies Drenthe - Joldersma Wonen. Mooi wonen!

Joldersma-wonen is gevestigd in het mooie Drenthe. Ook wij brengen veel tijd thuis door en weten als geen ander hoe belangrijk een fijne sfeer in huis is. Een fijne sfeer om in te wonen, in te werken en in te leven. Een interieur moet niet alleen dat fijne gevoel geven, maar het moet ook nog praktisch zijn. 

Wij beseffen dat het soms lastig is om een nieuw interieur uit te zoeken. Er zijn veel facetten om rekening mee te houden en deze zijn stuk voor stuk erg bepalend voor de sfeer. Hoe zorg je voor een bepaalde uitstraling van de woonkamer? Waar moet je op letten? Welke kleuren passen bij elkaar? Dit zijn veelgestelde vragen als het gaat om het inrichten van je woning. Interieuradvies kan je dan heel erg helpen!

Het komt veel voor dat men een nieuw interieur uitzoekt, maar dat deze toch best veel op de voorgaande inrichting lijkt. Soms gebeurt het ook dat men nieuwe meubelen koopt, maar vervolgens blijkt dat het er toch heel anders uitziet dan jij je had voorgesteld. Om dat te voorkomen kan het zinvol zijn om eens met een professional te sparren over jouw nieuwe inrichting.

Voordelen van interieuradvies

 1. Raak geïnspireerd
  Onze interieuradviseurs nemen je mee door de showroom en plaatsen losse meubelstukken in context om je te inspireren.  
 2. Krijg hulp van onze experts
  Heb je zelf al ideeën over hoe jouw woning moet aanvoelen? Overleg je ideeën met onze stylisten, zodat je erover kunt sparren. Het is goed mogelijk dat je nieuwe ideeën opdoet die nóg beter bij jouw wensen passen.
 3. Treed buiten je comfortzone
  Het is menselijk om te kiezen voor datgene wat je kent. Hierdoor ontstaat een soort tunnelvisie, waardoor het soms lastig is om buiten je oevers te treden. Een gesprek met een interieuradviseur kan je goed helpen door buiten je comfortzone te treden. Zo kun je een samenstelling bedenken waar je zelf nog nooit bij stil hebt gestaan, maar die jou intens gelukkig kan maken!
 4. Je wordt er blij van!
  Laten we eerlijk zijn, shoppen is altijd leuk. Het geeft nieuwe energie in huis. Niet alleen het huis krijgt er nieuwe energie door, maar jijzelf ook. Voel je fris, zelfverzekerd en vooral thuis in jouw 'nieuwe'woonkamer!

Interieuradvies in Drenthe

Neem contact op met ons en laat je inspireren!

Onze voordelen

Greep uit onze collecties