Duette - Plisse Shades

Duette - Plisse Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

De Duette Shades van Luxaflex zijn stijlvol en effiecient.  Creeer precies de juiste lichtinval en mate van privacy voor elk vertrek, van slaapkamer tot woonkamer. Ook voor dakramen en met Trufit profielen voor deuren en draai- / kiepramen uitermate geschikt. Dit zelfs zonder te boren!. Duette Shades isoleren door de structuur van de stof. Zo wordt warmte in de zomer geweerd en de winter vastgehouden. Zo geniet u het hele jaar door van optimaal comfort en bespaart u op uw energiekosten.

De Duette Shades zijn leverbaar met verschillende soorten bedieningen zoals de standaard koordrem of het luxere SmartCord of LiteRise. Bij SmartCord hebt u de opgtrokken koorden niet meer op de vensterbamk liggen maar het trekkoord altijd op dezelfde lengte. LiteRise is met een handgreep en dus helemaal koordloos.

SmartCord bedieningLiteRise bediening

 

Duette en Plisse Shades uitermate geschikt voor kuntstof kiep- kantelramen

Het nieuwe TruFit montagesysteem voor Duette, Plisse's maar ook 25 mm horizontale jaloezieen heeft een uitgekiend en stijlvol design, dat aan het raam kleeft. Zo hoeft er niet geboord en geschroefd te worden op uw kunstof kozijnen. De profielen zijn leverbaar in zes verschillende kleuren en hierdoor fraai af te stemmen op de stofcollectie en/of kozijnkleur.

PowerView Motorisation ook voor Duette en Plisse Shades van Luxaflex

Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien en programmeer het met de Powerview App vanaf je smartphone of tablet. RemoteConnect biedt de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld scenes te activeren met je persoonlijke account in deze App.

 Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.

Onze voordelen

Greep uit onze collecties