Horren

Horren

 

Laat de frisse lucht binnen, maar houdt insecten buiten

Luxaflex Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. De Luxaflex Horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. 

      

De profielen zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw kozijn. Tevens is er keuze uit verschillende types gaas, montageopties, handgrepen, sluitingen en schanieren.

   

Toepassingen deur en raam,

Plisse hordeur: Het zwarte of grijze gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan en de ondergeleider is slechts 3 mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk is.

Rolhor: De rolhor heeft een eigentijds design en een geluidsarme bediening. De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen.

Inzethor: De inzethor met geringe inbouwdiepte kan zowel binnen als buiten en zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. De hor is special voor draai-kiepramen ontwikkeld.

Inzetrolhor: De inzetrolhor combineert de gemakkken van een inzethor en een rolhor en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Vaste hor: De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, plaatsing zowel binnen als buiten mogelijk

   

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.

Onze voordelen

Bekijk onze producten