Twist Rolgordijn Shades

Twist Rolgordijn Shades

Verrassende variatie met privacy en lichtregeling

Een uiterst stijlvolle en eenvoudige manier om de lichtinval en privacy op elk moment van de dag te regelen. Met de Luxaflex Twist Shades kunt u moeiteloos de twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creeert u de perfecte look voor uw ramen, uw stemming en uw huis.

De Luxaflex Twist Shades zijn beschikbaar in verschillende baanbreedtes en in een grote variate aan kleuren en stoffen. Van uitgesproken zwart tot subtiele neutrale kleuren en metallics, van transparant tot lichtdoorlatend: er is een look voor iedere omgeving. De Twist Shades zien er ook verbluffend mooi uit bij zeer grote ramen: zo maakt u een echt stijlstatement met een fantastische lichtregeling.

Bedien uw Twist Rolgordijnen met PowerView Motorisation

Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien en programmeer het met de Powerview App vanaf je smartphone of tablet. RemoteConnect biedt de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld scenes te activeren met je persoonlijke account in deze App.

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.