Filter

Categorie

Prijs

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Elegante eenvoud voor grote ramen

Een grootse stijl voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen – Luxaflex Verticale Jaloezieën zorgen voor een optimale lichtregulering en privacy in elke kamer van uw huis. De collectie van Luxaflex biedt een ruime keuze aan transparanties, lamelbreedtes en materialen voor uw huis. Van een klassiek huis tot eigentijds wonen, de luxe materialen en stoffen harmoniëren perfect met elke kamerinrichting.

Styling Bregje Nix

Ook Powerview Motorisation is mogelijk bij de Verticale jaloezieen van Luxaflex.

Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien en programmeer het met de Powerview App vanaf je smartphone of tablet. RemoteConnect biedt de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld scènes te activeren met je persoonlijke account in deze App.

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.