Filter

Categorie

Prijs

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Top down – Bottum up vouwgordijn, kies de beste combinatie voor uw interieur

Met een uitgebreide collectie stoffen en verschillende modellen Luxaflex Roman Shades stelt u zelf uw vouwgordijn samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. De vouwgordijnen collectie bevat een brede collectie stoffen in uni-kleuren met uiteenlopende tranparanties. De weefsels lopen uiteen van een uitgesproken tot een meer ingetogen textuur. Elk design in deze collectie is perfect te combineren met een van de vele uni-kleuren, bijvoorbeeld voor ramen in dezelfde ruimte of met een bijpassende gordijnen. Zo creeert u harmonie in een dezelfde ruimte.

 

Vouwgordijn Top Down / Bottom Up

Bij het Top Down / Bottom Up model kunt u de boven en onderzijde afhankelijk van elkaar bedienen. De bediening is met een kleurgecoordineerd optrekkoord aan beide zijden.

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.