Facette Shades

Facette Shades

Unieke lichtregeling met zachte, stijlvolle stoffen.

De Facette Shades werken net als rolgrordijnen, u kunt ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden bewegen in zowel geopende of dichte stand. Een uniek gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als een stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. U kunt genieten van uw uitzicht, moeiteloos de lichtinval aanpassen of gweoon extra privacy creeeren wanneer u dat wilt.

De nieuwe collectie Luxaflex Facette Shades is ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende raamformaten - van smalle banen voor een elegante look tot een brede stijlvolle banen. De Facette Shades zijn uitgevoerd in prachtige stoffen met mooie kleuren en zachte texturen. Zo kiest u een stijl die helemaal ij u past.

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.

 

Onze voordelen

Bekijk onze producten