Rolgordijnen

Rolgordijnen

Eindeloos kiezen met een eigen accent

Luxaflex rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Schitterende stoffen en dessins en leverbaar met diverse innovatieve bedieningen. Geniet van prachtige ramen in elke kamer in uw huis. Creëer een persoonlijke uitstraling van uw rolgordijn met een onderlat voor een perfecte finishing touch.

  Kies de stof die bij u past, van lichtdoorlatend tot verduisterend en van bloemmotieven tot felle uni kleuren. Combineer en laat uw verbeelding de vrije loop. De Dustblock behandelde stoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Zo kunt u uw rolgordijn eenvoudig reinigen. Een praktische oplossing voor vochtige ruimtes zoals keuken en badkamers.

 

PowerView Motorisation ook voor rolgordijnen van Luxaflex. 

Stel uw eigen wereld voor waarin uw raambekleding anticipeert op uw behoefte en zichzelf automatisch aanpast om zo 's ochtends, 's middags of 's avonds de perfecte sfeer te creeeren. Dat is de kracht van PowerView Mototrisation van Luxaflex.

 

Joldersma Wonen te Schoonebeek behoort tot de Luxaflex Inspiration dealers van Nederland.

We beschikken hierdoor over een totaal overzicht van alle types raambekleding die Luxaflex in haar assortiment heeft. We zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex producten en adviseren bij uw keuze. Meet en montageservice is  standaard bij ons en het meten en monteren  wordt door onze eigen vakkundige mensen gedaan.