Zonwering speciaal voor draai- kiepramen

Zonwering speciaal voor draai- kiepramen

Zonwering speciaal voor draai- kiepramen

Bent u op zoek naar zonwering dat uitermate geschikt is voor uw draai- kiepramen? Dan hebben wij voor u de oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor draai- en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Verder zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen. Maar u wilt ook graag het lichtinval beperken of zelf kunnen verduisteren.

Perfect passend

Traditionele raambekleding kan in de weg zitten bij het openen van draai- en kiepramen en dat levert frustratie op. Binnenzonwering is echter een uitstekende oplossing voor dit raamtype.

Luxaflex® heeft een compleet aanbod ontwikkeld speciaal voor draai- en kiepramen (en -deuren), dat rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en Duette® Shades omvat. Voor elk van deze producten geldt het volgende:

  • Je kunt het systeem zonder boren eenvoudig monteren en installeren op het glas of op het raamkozijn
  • Comfortabele en flexibele Top-Down/Bottom-Up uitvoering behoort tot de mogelijkheden
  • Er is een enorm aanbod aan luxe stoffen, materialen en ontwerpen, voor ieder interieur.

Met TruFit™ profielen kunnen Plisse en Duette® Shades en horizontale jaloezieën zonder te boren of schroeven geplaatst worden.

Klik hier ook voor een voorbeeld met Plisse's die we bij een klant hebben geplaatst.

En klik hier voor een voorbeeld met Duette's geplaastst ZONDER te boren.