Maatwerk banken bij Joldersma Wonen

Een bank kopen is vaak een aanzienlijke investering, maar de bank moet ook mooi zijn en hij moet wel lekker zitten. Dat maakt dat het kiezen van de juiste bank niet altijd even makkelijk is en met meerder wensen en eisen komen. Maar hoe kies je nu de juiste bank voor jezelf?

Stel jezelf vragen

Tegenwoordig is er zoveel keuze in banken dat de keuze voor de juiste bank best lastig maakt. Om het jezelf wat makkelijker te maken kun je jezelf een aantal vragen stellen. Als je antwoord kunt geven op deze vragen krijg je een beter inzicht welke bank bij jou past. 

  • Naar welk type bank ben je opzoek? Zoek je een tweezitter, een driezitter, een loveseat of misschien wel een hoekbank. 
  • Welke  kleur past er bij je inrichting? Ga je voor een behoudende kleur, zoals zwart of grijs, ga je voor natuurlijke kleuren, zoals beige of lichtere kleuren, of ga je voor trendy kleuren, zoals groen, goudkleur of roestbruin. 
  • Welke  vulling wil je in de kussens? Zo is het kiezen van de ‘verkeerde’ vulling of materiaal een veel voorkomende fout bij het kiezen van een bank. 
  • Welke  style past er bij jou? Bepalend voor de vormgeving is de style van de bank. Kies je bijvoorbeeld voor landelijk met meer stof, volle kussens en rondere vormen, of kies je voor industrieel in combinatie met staal of heeft een moderne, strakkere bank jou voorkeur?
  • Hou je van een  hardere bank of heb je liever een bank waar je in  weg kunt zakken?
  • Heeft de bank de geschikte  afmeting  voor jouw woonkamer?

 

Door antwoord op deze vragen te geven lukt het beter je wensen in kaart te brengen. Je kunt een groot gedeelte van de banken al wegstrepen die niet bij jou passen op basis van de wensen. Wij kunnen begrijpen dat het beantwoorden van deze vragen best lastig kan zijn. Mocht je er niet uit komen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Maatwerk banken

Heb je op alle banken gezeten en zit de juiste er niet tussen? Dit kan best frustrerend zijn. Daarom hebben we bij Joldersma Wonen ook banken en meubels die je volledig op maat kan laten maken, zodat je de perfecte bank voor je woonkamer vindt. Je kunt zelf kiezen in welke opstelling je de bank wil hebben, zoals een rechte bank, een U-bank of een hoek bank. De keuze is geheel aan jou. Daarnaast is de bank ook in verschillende leersoorten en kleuren te verkrijgen.

Twijfel je in de winkel of de bank wel past bij de inrichting of dat de afmeting wel juist zal zijn? Dan kunnen wij op basis van plattegronden, foto’s of zelfs een bezoekje bij je thuis bepalen of de bank wel of niet geschikt is voor jouw woonkamer.

Voor verdere vragen of informatie kun je contact met ons opnemen via 0524-531501 of via het mailadres info@joldersma-wonen.nl. En mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust binnen in onze winkel aan de Pallert 4 in Schoonebeek.