Onze voordelen

Meubelonderhoud en bescherming

Meubelonderhoud

Om lang plezier van uw meubels te hebben is het juiste onderhoud van groot belang. Bij Joldersma kunt u dan ook terecht voor de juiste onderhoudsproducten.Voor leer en meubelen hebben wij een collectie onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care in huis.

Tapijtonderhoud

James heeft een grote expertise opgebouwd om u te informeren en adviseren over onderhoud, vlekverwijdering, binnenmilieu en fijnstof. James verzamelt informatie en kennis vanuit de hele wereld. James ontwikkelt in eigen huis methodieken voor het verwijderen van vlekken, onderhoud en reiniging op verschillende materialen zoals tapijt, karpet, meubelstof, laminaat en vinyl. Zo kan James oplossingen op maat aandragen voor ieder probleem. Gebruik de vlekken zoekmachine om uw vlek te vinden en bekijk meteen de oplossing. VLEKKENWIJZER

Maak uw meubels vloervriendelijk
Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer.

Herkenbare problemen:
- plaatselijke slijtage van de vloer
- moeilijk te herstellen krassen en deuken
- stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift
- plakviltjes blijven niet zitten
- bestaande doppen zijn versleten

Met de juiste dop of glijder van Floorfriendly onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.