Onze voordelen

Meubelzaak nabij Coevorden

Komt u uit Coevorden en bent u op zoek naar een nieuw interieur? Dan bent u bij Joldersma Wonen uit Schoonebeek aan het juiste adres. Joldersma Wonen is dé meubelzaak in gemeente Emmen (Drenthe) waar u niet alleen terecht kunt voor die ene cognac kleurige bank, maar ook voor een prachtige pvc vloer en stoere luxaflex.

Het ruimste assortiment in Drenthe

Op een kwartier rijden van Coevorden bevindt zich onze showroom in het centrum van Schoonebeek. Op maar liefst 5000m2 vindt u een groot aanbod in banken, stoelen, tafels en woondecoratie, maar ook vloeren en raamdecoratie. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Eenmaal in de showroom wordt u verwelkomt met een lekkere kop koffie (of thee) en een van onze medewerkers die klaar staat om u deskundig te adviseren. Benieuwd naar ons assortiment? Lees hieronder meer over twee van onze vooraanstaande collecties.

UrbanSofa

Industrieel, stoer, landelijk én duurzaam geproduceerd. De collectie van UrbanSofa scoort u bij Joldersma Wonen.  De meubels van Urban Sofa zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit en worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Naast de bekende UrbanSofa bankstellen, vindt u in onze showroom ook robuuste tafels, fauteuils en eetkamerstoelen van UrbanSofa. Ook alle meubels van UrbanSofa kunnen naar wens worden aangepast. Bekijk hier de UrbanSofa collectie.

Happy@Home

Houdt u meer van landelijk en modern? Dan is de Happy@Home collectie wat voor u. Ga voor een natuurlijke woonstijl met deze grijze Samos bank of juist voor een trendy woonstijl met de bank Sydney. Laat u verrassen door de geïntegreerde ledverlichting in de Happy@Home kasten of het prachtige eikenhout waaruit vele meubels uit de Happy@Home collectie zijn gemaakt.

Naast banken, stoelen en fauteuils vindt u bij Joldersma Wonen ook alle kasten, woondecoratie en tafels uit de Happy@Home collectie. Bekijk hier de Happy@Home collectie.  

Service (en meubels) op maat

Joldersma Wonen onderscheidt zich van andere meubelzaken in Drenthe door altijd te kiezen voor service op maat. Dit houdt in dat we van A tot Z met u meedenken. Meubels kunnen aangepast worden naar smaak, maar ook voor bijvoorbeeld de perfecte zithouding. Daarnaast kunnen de meubels naar wens worden thuisbezorgd en gemonteerd. Zoekt u bijvoorbeeld een relax stoel of fauteuil? We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Verhuizen? Verbouwen! 

Steeds vaker kiezen mensen voor verbouwen in plaats van verhuizen. Een nieuwe vloer of raamdecoratie kan wonderen doen voor uw interieur. Met jarenlange ervaring is Joldersma Wonen de aangewezen partij om bijvoorbeeld een nieuwe pvc vloer te laten leggen. Bekijk hieronder de nieuwe pvc en Novilon vloer die we voor Jonker Schoenen in Coevorden hebben mogen realiseren.

 

We zien u graag in Schoonebeek!

Bent u benieuwd naar onze collectie of wat we voor uw interieur kunnen doen? Kom dan langs bij onze showroom in Schoonebeek. Vanuit Coevorden volgt u de Van Heutszsingel richting de rondweg om vervolgens de N863 te pakken naar Schoonebeek. Wanneer u bij de rotonde rechtdoor gaat, vindt u ons na 750 meter aan de rechterzijde. Wij zetten de koffie alvast aan.  

Graag tot ziens in Schoonebeek!  

Contact informatie  

De Pallert 4
7761BT Schoonebeek
0524-531501
info@joldersma-wonen.nl

Handige links: