Onze voordelen

Meubelzaak in Emmen

Joldersma Wonen uit Schoonebeek

Op zoek naar een nieuw interieur? Bij Joldersma Wonen bent u aan het juiste adres. Op slechts een klein kwartiertje rijden van Emmen stad vindt u 5000m2 aan wooninspiratie, een goed kop koffie en een grote gratis parkeerplaats.


SCHOONEBEEK – Burgemeester Eric van Oosterhout komt graag en ook geregeld in Schoonbeek. De Emmer eerste burger zei dat begin deze maand tijdens de nieuwjaarsreceptie in ’t Aole Gemientehoes. Hij bezoekt er niet alleen bepaalde activiteiten’ maar stapt er ook de winkel binnen. Om een broodje te halen bij de bakker een paar boodschappen te doen bij COOP.

En zo, verklapte hij, om een leuke bank te kopen bij Joldersma. “En ik kan iedereen aanraden om er ook eens binnen te stappen”. 

Meer dan een meubelzaak

Naast een ruim assortiment aan karakteristieke meubelen, verlichting en huisdecoratie kunt u bij Joldersma Wonen ook terecht voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en trapbekleding.  Met jaren ervaring bij deze projecten hebben we al veel klanten uit (en rondom) Emmen blij mogen maken. Lees hieronder een paar ervaringen van tevreden klanten.

Kwaliteit en persoonlijke service

Bij Joldersma Wonen staat persoonlijke service op nummer 1. Daarom kun je bij ons niet alleen gratis parkeren, maar er staat ook binnen een interieurexpert op je te wachten met een kop koffie of thee! Goed en eerlijk advies is belangrijk. Zo weten wij zeker dat jij optimaal kan genieten van je nieuwe interieur.

Veel van onze stoelen en banken kunnen op maat worden gemaakt. Het is hierbij belangrijk dat ze niet alleen voldoen aan uw smaak, maar dat ze ook lekker zitten! Daarom helpt onze interieurexpert met vinden van de juiste zithouding, zodat het meubilair hierop kan worden aangepast. 

Ook bij het uitvoeren van projecten staat klanttevredenheid op nummer 1. Lees hieronder een ervaring van een van onze klanten.

"Afgelopen vrijdag vloer egaliseren en vandaag vinyl leggen. Beide dagen hebben Mark en Bert van uw buitendienst dit uitgevoerd. Ik wil u vertellen dat wij zeer tevreden waren over de nette en goed doordachte werkwijze van beide heren. Ze leveren keurig werk en zorgen ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt".

"Dinsdag was er een productiefout in het vinyl. Zij hebben dit probleem voortvarend opgepakt, en met enige uren vertraging het goede vinyl op dezelfde dag gelegd. Ook dit is alles keurig uitgevoerd, waarbij ze in detail alles zo mooi mogelijk hebben afgewerkt. Daarnaast waren ze allebei prettig in de omgang en communicatie, en werd vriendelijk en behulpzaam op onze vragen gereageerd".

"Kortom wij waren zeer tevreden over deze beide heren. En de belangrijkste reden waarom we voor uw bedrijf gekozen hebben, hebben zij zeker waargemaakt: kwaliteit en goede service".

Kom langs in Schoonebeek

Laat u verrassen door onze 5000m2 aan wooninspiratie, ruime parkeerplaats en persoonlijke service in Schoonebeek. Komt u uit Emmen? Ga vanaf het centrum over de Ermerweg langs Noordbarge. Rij langs de rietlanden richting Nieuw Amsterdam en volg de N853 richting Schoonebeek. Ga bij de rotonde links richting het centrum en vind ons na 750 meter aan de rechterzijde!

Komt u vanuit Coevorden of Duitsland? Volg dan vanuit het centrum van Coevorden de Van Heutszsingel richting de rondweg. Volg de N863 richting Schoonebeek. Bij het binnenrijden van Schoonebeek gaat u bij de rotonde rechtdoor. U vindt Joldersma Wonen na 750 meter aan de rechterzijde. Wij staan alvast klaar met een kop koffie.

Graag tot ziens in Schoonebeek!

Contact informatie  

De Pallert 4
7761BT Schoonebeek
0524-531501
info@joldersma-wonen.nl

Handige links: