20% korting op duurzame gordijnen en vouwgordijnen

In de maanden september, oktober en november ontvangt u nu maar liefst 20% korting op alle "duurzame" gordijnen en vouwgordijnen uit de A house of Happines collectie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de missie en visie van A House of Happines. In de grote gordijncollectie van A House of Happiness koop je de mooiste gordijnstoffen, maar bij het proces van produceren, vervoeren en verwerken van deze producten komt een heleboel kijken. Elk onderdeel van het proces proberen ze zo eerlijk en milieubewust mogelijk te behandelen. Want met zijn allen moeten we er voor zorgen dat de aarde een beetje schoon blijft en niet te veel opwarmt. Alle beetjes helpen hierbij. Dus wanneer je je huis inricht met de producten van A House of Happiness, weet je zeker dat je bewust bezig bent met duurzaamheid.

80% waterbesparing
Per rol van 50 meter wordt er door middel van milieuvriendelijk printen 1000 liter water bespaard. Dit staat gelijk aan 10 badkuipen vol met water.

Stimuleren gezonde levensstijl
Met de gezondheidsverdubbelaar krijgt een werknemer zijn of haar abonnementsgeld vergoed wat hij of zij heeft besteed aan een gezondheidsbevorderende activiteit of sport.

Sponsoring Plan Nederland
Per maand wordt er door 36 medewerkers één kind via Plan Nederland gesponsord.

Hergebruik gordijnhoezen en hangers
De gordijnen worden naar winkels gestuurd op een hanger in een Non Woven gordijnhoes, gemaakt van 15% gerecycled materiaal. Hiervoor wordt statiegeld betaald en wanneer de hoes en/of hanger weer retour wordt gestuurd, ontvangt de winkelier het bedrag terug.

 

Onze voordelen

Bekijk onze producten