Onze voordelen

Dit zijn de herfst/winter kleuren van 2020/2021

De koude en grauwe dagen komen er weer aan. Als je de kleuren ziet van dit najaar, ligt het daar in ieder geval niet aan! Als je aan de herfst en winter denkt, denk je al snel aan donkere kleuren. Ook komt de kleur oranje snel in je op, wat natuurlijk logisch is omdat dat de kleur van de bladeren is. Elk jaar komt daarom ook de kleur oranje terug in de meeste meubels en kledingstukken. Dit jaar zou het zeker ook een opvallende kleur blijven in bijvoorbeeld de accessoires.

Dit jaar is het even anders met de kleuren. Het laat je misschien even schrikken maar DE kleuren van het najaar 2020/2021 zijn... paars, roze, groen, oranje en blauw! Verbaast het je? Dit najaar gaat het niet om de zachte pastel kleuren en de zachte bruine kleuren. Het gaat dit jaar om felle aanwezige kleuren. Toch blijven kleuren zoals beige en rood natuurlijk wel. Dit najaar komen ook gewoon de donkere kleuren zoals donkergroen en donkerblauw in onze woonwinkel.

Vindt u het lastig om de kleuren van het najaar te combineren? kom gerust langs, onze interieuradviseurs adviseren je graag over alle kleuren! Klik hier voor informatie over interieuradvies bij Joldersma Wonen óf klik hier voor inspiratie foto's én de Flexa kleur van het jaar Tranquil Dawn™.