Onze voordelen

Klant kiest niet voor de goedkoopste prijs maar voor vertrouwen!

Onlangs ontvingen we een super leuk bericht van de klant. We hebben bij deze klant een bovenverdieping met Forbo Novilon gelegd en hebben vooraf ook de vloer geëgaliseerd. De klant had een tweede offerte aangevraagd. Deze was wat voordeliger dan die van ons maar toch hebben we opdracht gekregen. Hieronder leest u meer:

Bericht klant voor de opdracht:

"Hoewel uw bedrijf daar toch wat boven blijft wat prijs betreft, wil ik u vertellen dat de persoonlijke contacten met u prettig zijn verlopen. Daarnaast heeft u 'nog' een dorp's bedrijf (goede naam, persoonlijk, kwaliteit e.d). Dit geeft ons persoonlijk veel vertrouwen in de uit te voeren werkzaamheden en oplossend vermogen bij eventuele problemen. Dat dit ook wat waard is realiseren wij ons dan ook zeker"

Na uitvoering ontvingen we onderstaande mail:

Geachte heer Joldersma,

Afgelopen vrijdag vloer egaliseren en vandaag vinyl leggen. Beide dagen hebben Mark en Bert van uw buitendienst dit uitgevoerd. Ik wil u vertellen dat wij zeer tevreden waren over de nette en goed doordachte werkwijze van beide heren. Ze leveren keurig werk en zorgen ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt. Dinsdag was er een productiefout in het vinyl. Zij hebben dit probleem voortvarend opgepakt, en met enige uren vertraging het goede vinyl op dezelfde dag gelegd. Ook dit is alles keurig uitgevoerd, waarbij ze in detail alles zo mooi mogelijk hebben afgewerkt. Daarnaast waren ze allebei prettig in de omgang en communicatie, en werd vriendelijk en behulpzaam op onze vragen gereageerd.

Kortom wij waren zeer tevreden over deze beide heren. En de belangrijkste reden waarom we voor uw bedrijf gekozen hebben, hebben zij zeker waargemaakt: kwaliteit en goede service.