Oktober woonmaand in Schoonebeek

De warme zonnige najaarsdagen zitten er (bijna) op. Het is weer vroeg donker en we maken het gezellig in huis, lekker knus op de bank. Daarom is het nu de tijd om onze nieuwe najaarscollectie te komen bewonderen. Het nieuwe woonprogramma Madeira uit de Happy @ Home collectie heeft een warme uitstraling met een modern design De meubels hebben allemaal een strak lijnenspel en zijn voorzien van metalen accenten. 

Oktober: Smart home maand, nu GRATIS Hub Kit of afstandsbediening!!

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® kun je alle Luxaflex® PowerView® aangestuurde raamdecoratie bedienen met een druk op de knop. Met de PowerView® Pebble-afstandsbediening, kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie of combinaties van raambekleding afstellen.

Voor het ultieme gemak kies je de PowerView® Hub. Deze vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Zo is het mogelijk om raambekleding met een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App en te koppelen met je Home Automatisation, zoals Apple Homekit, Google assistant en Amazon Alexa.

 

20% korting op duurzame gordijnen en vouwgordijnen

In de maanden september, oktober en november ontvangt u nu maar liefst 20% korting op alle "duurzame" gordijnen en vouwgordijnen uit de A house of Happines collectie. Klik hier voor meer info.

Onze voordelen

Bekijk onze producten