Onze voordelen

Uitbreiding Joldersma Wonen is een feit!

Woonwinkel in Drenthe breidt winkelvloer uit

Op 21 juni 2017 is er gestart met doorbraak om de woonwinkel in Schoonebeek (vlakbij Emmen) uit te breiden. Hierbij is de huidige showroom en de aangekochte (voormalige) supermarkt Coöp en SPAR in Schoonebeek, met elkaar verbonden.

Na eerst in deze winkel een outlet te hebben gehad zijn we uiteindelijk gestart met  de  sloopwerkzaamheden van plafonds, verlichting enz. Hierna kon het opbouwen / inrichten van de nieuwe showroom beginnen. Het plafond is grijs gespoten, nieuwe verwarming en verlichting zijn geplaatst. Gietvloer en pvc vloeren werden door ons zelf aangebracht waarna nog wat wanden zijn gemonteerd. Natuurlijk moest alles van van een likje verf worden voorzien voordat de nieuwe meubels geplaatst konden gaan worden.

Uitgebreide assortiment

Met de uitbreiding van de woonwinkel hebben wij ons aanbod kunnen uitbreiden. Zo hebben wij onder andere een apart hoekje voor relaxfauteuils ingericht. Met de uitbreiding van ons assortiment heeft u nog meer keuze om uw woonwens in vervulling te laten gaan. 

Kom langs en laat je verassen

We zijn er super trots op hoe het geworden is. Aan de hand van de foto's proberen we een zo goed mogelijk beeld hiervan te maken maar natuurlijk kunt u het nog beter met uw eigen ogen komen bewonderen. Bezoek onze woonwinkel in Schoonebeek (vlakbij Emmen, Drenthe) en laat je verassen! 

Onderstaand een sfeerimpressie van de verbouwing en het resultaat. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel onze producten.