Onze voordelen

Update omtrent coronavirus

WE ZIJN WEER OPEN !!

We zijn weer blij dat u zonder een afspraak een bezoek kunt brengen aan onze winkel.  We houden ons wel aan de landelijke coronamaatregels en dus is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook vragen we er rekening mee te houden dat we wel een beetje afstand houden van elkaar. 

We helpen u weer als vanouds graag met deskundig advies voor meubelen, slapen of stoffering. Wilt u toch aan afspraak inplannen op een tijdstip die u beter past kan dat uiteraard ook.

Bereikbaarheid

We zijn gewoon bereikbaar via:

Bezorgen/monteren

De reeds geplande bezorgingen en stofferingen gaan gewoon door. Ook zodra uw meubels, vloer of raambekleding bij ons binnen zijn zullen wij een afspraak inplannen voor levering. We vragen onze klanten wel er rekening mee te houden voldoende afstand te houden van onze medewerkers. Het is op dit moment beter voor uw en onze gezondheid.

Service

Voor service/reparatie van uw, bank, relaxstoel, of raambekleding zijn we gewoon bereikbaar en komen dan ook hiervoor gewoon bij u langs. Neem wel even contact met ons op zoals hier boven staat vermeld.

 Advies aan huis

Mocht u interesse of advies willen hebben in meubels, slapen, vloer- of raambekleing, onze adviseurs komen bij goede gezondheeid graag bij u thuis. Neem gerust contact met ons op en we gaan kijken wat mogelijk is.

Door ons ook te volgen op Facebook of Instagram blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Team Joldersma Wonen