Onze voordelen

Wij zijn gewoon geopend !!

 

Het coronavirus heeft in Nederland ook al voelbare consequenties. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening normaal voort te zetten, maar natuurlijk nemen wij onze verantwoordelijkheid enorm serieus. Mocht er wel sprake zijn van verkoudheid en/of hoesten bij u of uw thuisfront, dan verzoeken wij u geen bezoek te brengen aan onze winkel. Daarnaast vragen wij u om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij u thuis komen. Bij geen bijzonderheden bent u meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij u thuis! 

Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven, wel nemen wij extra maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Voorzorgsmaatregelen:

Hygiëne, wij zorgen ervoor dat het pinautomaat, kassablok en andere contactpunten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd;

Wij wassen vaker onze handen;

We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand

Medewerkers die neusverkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben zijn niet aanwezig in de winkel;

Stoffeerders die neusverkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben zijn niet werkzaam. Dit kan leiden tot aanpassingen van de levertijd.

Extra service:

Open op afspraak. Buiten onze standaard openingstijden bieden wij u de mogelijkheid ons op afspraak te bezoeken. U kunt dan veilig onze showroom bezoeken, voor oriëntatie of een advies. Bel naar 0524-531501 of mail naar info@joldersma-wonen.nl om hiervan gebruik te willen maken.

Wat verwachten wij van onze klant:

  1. Blijf vooral onze winkel bezoeken zolang je je goed voelt;

  2. Heb je wel last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts stel het bezoek uit;

  3. Pinnen, graag;

  4. Contant betalen, a.u.b. niet in de hand maar op de toonbank aanbieden;

  5. Komen wij bij je inmeten of monteren van de producten maar is er iemand in huis met ziekteverschijnselen, laat het ons tijdig weten.

We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om zodoende de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

Bedankt voor uw begrip!