Onze voordelen

5.000 m2 wooninspiratie in Drenthe

In een sfeervolle showroom van 5000 m2 in het centrum van Schoonebeek vindt u een wijds palet aan landelijk, romantische en moderne meubelen. Neem eens een kijkje in onze winkel: 

Een rondje van de zaak

Joldersma Wonen is een echt familiebedrijf waarbij Erik en René zijn grootgebracht met oog voor kwaliteit en een grote mate van klantgerichtheid. Op het gebied van slapen, meubelen en woningtextiel met onder meer zonwering en gordijnen, is de jarenlange ervaring van het team de basis voor het succes in de afgelopen jaren.

Vertrouwen van een groot publiek

“We bedienen een groot publiek uit de regio Zuid Oost Drenthe. Naast dat we veel klanten uit de gemeente Emmen ontvangen, mogen we hier ook Duitse klanten mogen we hier begroeten. We bieden een groot assortiment in alle stijlen, van modern tot klassiek en van romantisch tot tijdloos. Onze insteek hierbij is dat we alles overzichtelijk presenteren in uitnodigende sfeerkamers. Een goede greep, want hierdoor krijgt de consument een totaalplaatje.

Aanbod

De meubelboulevard in de omgeving van Emmen heeft een ruime aanbod voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe inrichting voor het huis. Om aan ieders wensen te voldoen hebben we vele diverse meubels in de meubelwinkel staan. Daarnaast heeft Joldersma twee specifieke merken in het assortiment, namelijk: