Onze voordelen

Service en garantie

Joldersma is een door het CBW erkende woonwinkel. Alle meubelen uit onze collectie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden met garantie geleverd. Alle meubelen, groot of klein worden voor uitlevering geheel gecontroleerd in ons magazijn.

Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheden.

Ook wij hanteren de algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermd. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.cbw-erkend.nl

  

 

Joldersma Wonen is gecertificeerd Master Installer van QUick-Step vloeren!

Wie kiest voor een vloer van Joldersma Wonen is gegarandeerd van professionele plaatsing door een erkend Quick-step-installateur. De ‘Master Installers’ zijn speciaal opgeleid in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter in Wielsbeke België. We zien hierin zeer uniek en de eerste dealer in zuidoost Drenthe.

De voordelen van een erkend Master Installer van Joldersma:

Levenslange garantie zelf registreren

Net een nieuwe vloer laten leggen door een Master Installer van Joldersma Wonen? Registreer je garantie via www.registratie.quick-step.nl uiterlijk tot 3 maanden na de installatie. Let op! Om je registratie te voltooien ben je het ID-nummer van je Master Installer nodig. Vergeet deze dus niet op te vragen.

Het garantiecertificaat ontvang je via de e-mail. Bewaar deze goed, het geldt als bewijs bij eventuele omstandigheden achteraf.

Quick-Step laminaat

Wil je meer informatie over ons Quick Step laminaat? Bekijk hier de mogelijkheden