Onze voordelen

Dekbed Amalia 4 seizoenen

Dekbed Amalia – verzorgt tot in detail

Het dekbed Amalia  is een heerlijk vier-seizoenen donzen dekbed van zeer hoge kwaliteit uit onze “Hollands Vakmanschap" collectie en geeft u een comfortabele nachtrust. Het donzen dekbed is gevuld met 100% hoogwaardig witte Europese eendendons en voorzien van een zeer soepele tijk. De donzen dekbedden hebben een tijk van Tencel  en zijn gevuld met groot-vlokkige witte dons, dat voor een fantastische isolatie zorgt van uw lichaamswarmte.

Het vier-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een herfst-/ lentedeel. Het zomerdeel is lichter gevuld dan het herfst- /lentedeel. Tezamen vormen zij voor de koude wintermaanden het warme behaaglijke dekbed.

Tencel tijk van dekbed Amalia

Tencel is een unieke vezel, gemaakt uit een natuurlijk product (plantenvezel), en kan meer vocht verwerken dan katoen. Het weefsel is fijn, glad geweven en voelt zacht en soepel aan. Bovendien is het anti-allergisch; het geeft bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen kans.

Samenvattend zorgt het dekbed Amalia voor aangenaam slaapcomfort door de optimale ventilatie, een verademing voor uw huid. Het dekbed is puur natuur en afgewerkt tot in detail. Door de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zorgt het dekbed voor een uitzonderlijke vochtabsorptie, is licht en zacht. Met dit dekbed Amalia slaapt u door de seizoenen heen in weelde, warm in de winter, koel in de zomer.

Specificaties van dekbed Amalia:

 

Ben je geïnteresseerd in dit product?