Onze voordelen

Tempur Original hoofdkussen

Tempur kussen; perfect voor mensen die op hun zij slapen

Het Tempur Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

Een tempur kussen biedt daarvoor de ideale oplossing, omdat het traagschuim zich qua vorm volledig aanpast. Daarnaast biedt het veel steun, waardoor de nek minder wordt belast. 

Gevoel: stevig

Het voordeel van het Tempur Original hoofdkussen

Het ontwerp volgt de natuurlijke curve ter ondersteuning van uw nek en hoofd en helpt deze op één lijn te brengen met uw wervelkolom.

maat kussen prijs
small 99,-
medium 109,-
large 119,-
X large 129,-
Queen S 129,-
Queen M 129,-
Queen L 139,-
Queen XL 149,-


De juiste keuze

Het TEMPUR Original hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Naast de hoogte van het hoofdkussen zijn er ook verschillende breedtes mogelijk. De Original Queen hoofdkussens zijn 11 cm breder dan de standaard Original hoofdkussens.

Test kussen uitleenprogramma
Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Joldersma Wonen is het mogelijk deel te nemen aan het Tempur testkussenprogramma. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR Kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Ben je geïnteresseerd in dit product?