Onze voordelen

Tempur matras Cloud

Ondersteunend en zachter matras

Ervaar de intense zachtheid van de TEMPUR ® Cloud matras! De Cloud matrascollectie biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en duurzame ondersteuning.

Verschillende modellen

De TEMPUR® Cloud matras is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Daarnaast is de matras ook verkrijgbaar als Breeze variant voor een koelere slaapervaring.  

19 cm

De 19 cm hoge Cloud matras bestaat uit: een 4 cm hoge Extra Soft ™ comfortlaag; een 4 cm hoge ondersteuningslaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. U ervaart een innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. De 19 cm hoge matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Cloud collectie.    

21 cm

De 21 cm hoge Cloud matras bestaat uit:  een 5 cm hoge Extra Soft ™ comfortlaag; een 5 cm hoge ondersteuningslaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Naast het unieke gevoel dat de 19 cm hoge matras u biedt, heeft deze matras een 3 cm hogere comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 19 cm hoge Cloud matras.  

Breeze 22 cm

De 22 cm hoge Cloud Breeze matras bestaat uit:  een 5 cm hoge laag TEMPUR® Climate Material ™; een 6 cm Extra Soft ™ comfortlaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Door het gebruik en samenstelling van deze bijzondere materialen ervaart u met deze unieke matras een koelere slaapbeleving met een zacht gevoel alsof u op een wolk slaapt . De samenstelling van het TEMPUR® Climate Material™ zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De ventilatie wordt nog verder verbeterd door een speciaal ontworpen 3-D hoes om de matras die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerdworden, weg van het lichaam. 

25 cm

De 25 cm hoge Cloud matras bestaat uit: een 7 cm hoge Extra Soft ™ comfortlaag; een 7 cm hoge ondersteuningslaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Door de 2 cm hogegere comfortlaag en de 2 cm hogere ondersteuningslaag merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 21 cm Cloud matras, maar daarnaast biedt de matras uw lichaam voldoende ondersteuning met de 11 cm hoge duurzame onderlaag. 

 Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR® Cloud matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR® Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR® Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen. 

De meeste TEMPUR® Hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Deze zal niet verdwijnen wanneer u de hoes wast. 

Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. TEMPUR® Matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR® schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.

Ben je geïnteresseerd in dit product?