Onze voordelen

Tempur matras Original

Comfortabel matras met stevige ondersteuning 

De Original Matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het TEMPUR® assortiment. Deze collectie staat voor de belangrijkste voordelen namelijk het uitstekende comfort en ondersteuningvoor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. 

Verschillende modellen

De TEMPUR® Original matras is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Daarnaast is de matras ook verkrijgbaar als Breeze variant voor een koelere slaapervaring.  

19 cm

De 19 cm hoge Original matras bestaat uit: een 8 cm hoge ondersteuningslaag en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. U ervaart drukverlagende ondersteuning op een Original matras op z'n best. De 19 cm hoge matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Original collectie.    

21 cm

De 21 cm hoge Original matras bestaat uit:  een 2 cm hoge comfortlaag; een 8 cm hoge ondersteuningslaag en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Naast het unieke gevoel dat de 19 cm hoge matras u biedt, heeft deze matras een 2 cm hoge comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 19 cm hoge Original matras.  

Breeze 22 cm

De 22 cm hoge Original Breeze matras bestaat uit:  een 5 cm hoge laag TEMPUR® Climate Material ™; een 6 cm hoge ondersteuningslaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Door het gebruik en samenstelling van deze bijzondere materialen ervaart u met deze unieke matras een koelere slaapbeleving. De samenstelling van het TEMPUR® Climate Material™ zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De ventilatie wordt nog verder verbeterd door een speciaal ontworpen 3-D hoes om de matras die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. 

25 cm

De 25 cm hoge Original matras bestaat uit:  een 3 cm hoge comfortlaag; een 9 cm hoge ondersteuningslaag; en duurzame onderlaag die bestaat uit 2 lagen van 6,5 cm. Door de 3 cm hoge comfortlaag merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de 21 cm Original matras, maar daarnaast biedt de matras uw lichaam voldoende ondersteuning door de duurzame onderlaag.  

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR® Original matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR® producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR® materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen. 

De meeste TEMPUR® hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Hieronder vallen echter niet de speciale hoezen, waarin TEMPUR® materiaal verwerkt zit (bijvoorbeeld het Deluxe matras). Deze kunnen worden verwijderd en geventileerd, maar niet worden gewassen of gestoomd. 

TEMPUR® matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR® schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.

Ben je geïnteresseerd in dit product?