Filter

Categorie

Prijs

Vloeren

Vloeren bij Joldersma Wonen

Op zoek naar de perfecte vloer voor je bestaande, of nieuw te bouwen woning? Bij Joldersma Wonen uit Schoonebeek hebben we een breed aanbod PVC vloeren, laminaat of vloerbedekking. Op kleur en stijl aan te passen en altijd naar 100% tevredenheid!

Lees meer Lees minder

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

PVC Vloeren

Op zoek naar een onderhoudsarme oplossing voor je bestaande of nieuw te bouwen woning? Denk eens aan een PVC-vloer! Onze PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn in diverse stijlen leverbaar. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhout visgraat look, perfect te combineren met stalen meubelen en zwarte plinten! Ook voor de meer landelijke stijlen biedt PVC de uitkomst. Laat je verrassen door het diverse aanbod en neem eens een kijkje in onze showroom.

 

Laminaat

Een snelle, duurzame oplossing voor jouw vloer. Leverbaar in verschillende kleuren en patronen en gelegd door ons personeel. Ga bijvoorbeeld voor een licht gekleurde look om extra ruimte te creëren in de woning! Bijvoorbeeld prachtig eiken in diverse kleuren, dessins en afmetingen. Laat je adviseren in onze showroom in Schoonebeek, nabij Coevorden. Onze experts denken namelijk graag met je mee. Vragen als ‘past deze vloer wel op onze vloerverwarming’ of ‘hoe zit het met geluidsdemping’ kunnen onze mensen perfect voor je beantwoorden door meer dan 25+ jaar ervaring.

 

Vloerbedekking

Op zoek naar een letterlijk en figuurlijke warme oplossing voor jouw vloer? De vloerbedekkingen van Joldersma Wonen zijn in allerhande materialen en kleuren leverbaar. Niks is zo fijn als ‘s ochtends het bed uit stappen en omringd worden door een zacht, hoogpolig tapijt. Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Breng een bezoek aan onze showroom voor passend advies!

Staat jouw toekomstige vloer er niet tussen? Onze experts helpen je graag aan een advies op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie.