Filter

Categorie

Prijs

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Novilon vinyl vloeren zijn prachtig en praktisch

Het ziet er geweldig uit en alles & iedereen is welkom. Laat je inspireren door de Novilon vloeren. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat … Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Of vtwonen, Novilon met de unieke vtwonen touch. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon vinyl ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Love life Novilon.

Novilon vinyl is onderhoudsvriendelijk

Het onderhoud van Novilon is supersimpel. Vuil heeft er nauwelijks vat op en schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. De vloer is heel goed bestand tegen water, koffie, wijn etc. maar verwijder het wel direct, want sommige kleurstoffen zijn erg agressief. Verder is stofwissen of stofzuigen voldoende

Comfortabele look en feel met novilon vinyl

Novilon is warm aan je voeten. Dat zit ‘m in de speciale structuur die de warmte isoleert. Novilon is trouwens ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Novilon is erg Stil

Novilon vinyl dempt geluid. Het zorgt letterlijk voor een stiller huis. En dat is iets waar vooral papa’s em mama’s blij van worden. En kinderen ook, want stil spelen bestaat niet.

Duurzaam

Forbo neemt het milieu serieus. Op alle Novilon vinyl vloeren krijg je 15 jaar garantie; dat is belangrijk want een lange levensduur spaart grondstoffen. Evenals eenvoudig onderhoud, trouwens: minder stofzuigen, minder water en zeep, het telt allemaal mee. Novilon is goed te recyclen en wordt gemaakt met gebruikt van groene stroom.

Onze Novilon-Vinyl merken