Filter

Categorie

Prijs

PVC vloeren

De beste oplossing voor jouw interieur

Als we kijken naar de afgelopen jaren zijn de PVC-vloeren een snelle stijger. Deze vloeren zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Onze PVC collectie is ook zeer geschikt voor verwarming en -koeling. Kom voor meer informatie hierover bij ons langs.

Lees meer Lees minder

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

PVC vloeren, de beste oplossing voor jouw interieur

Als we kijken naar de afgelopen jaren zijn de PVC-vloeren een snelle stijger. Deze vloeren zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Onze PVC collectie is ook zeer geschikt voor verwarming en -koeling. Kom voor meer informatie hierover bij ons langs.

De voordelen van een PVC vloer

Steeds meer mensen ontdekken de PVC vloer. Dit is natuurlijk niet zonder reden, dit komt omdat de PVC vloer heel veel te bieden heeft. Mensen willen namelijk een vloer hebben die gebruiksvriendelijk is, makkelijk te onderhouden, de uitstraling van echt hout, een zeer harde toplaag en wat misschien wel het belangrijkste is een vloer die geschikt is voor vloerverwarming tijdens de koude winters en koeling tijdens de warme zomers. U wilt namelijk niet een vloer hebben die heel veel lawaai heeft of in een huis wonen waar het tijdens de warme maanden heel erg warm is omdat er geen koeling mogelijk is door de vloer. Bent u van plan om uw huis te gaan renoveren maar wilt u geen gelijmde vloer? Geen probleem, ook dan kan u bij Joldersma-Wonen terecht. Dankzij het Uniclick systeem van de PVC Riged klik vloeren van onder andere Quick-Step hoeft uw oude vloer niet weg. Hierdoor bespaart u een hoop tijd en geld omdat er bijna geen afbraakwerk gedaan hoeft te worden. Hierdoor kunt u uw ruimte eenvoudig renoveren zonder al te veel geld of tijd te hoeven besteden. Wel is het belangrijk dat uw huidige vloer vlak is, wanneer dit niet het geval is zullen wij de vloer gaan egaliseren.  De Riged klik PVC vloeren zijn dan ook uitermate geschikt voor de mensen die geen gelijmde vloeren willen. Deze vloeren zijn natuurlijk ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Kan ik mijn nieuwe PVC vloer ook laten leggen?

Dat kan zeker, onze vakmensen zijn allemaal gecertifieerd met “Master Installers” van de PVC Riged klik voeren van Quick-Step. Er zitten natuurlijk nog meer voordelen aan om uw nieuwe vloer te laten installeren door onze vakmensen. Wanneer wij uw vloer komen leggen krijgt u onder andere levenslange garantie op de installatie. Wanneer u een nieuwe vloer heeft gekozen moet er ook gekeken worden naar een goede ondergrond. Onze vakmensen hebben dan ook uitgebreide kennis over welke voorbereiding van ondergrond nodig is voor uw nieuwe vloer. Dit zijn niet de enige voordelen. Bekijk hier alle voordelen om uw vloer te laten leggen door onze “Master Installers”

PVC vloeren in Emmen en omstreken

Doordat Joldersma-Wonen erg actief is in de provincie Drenthe hebben wij al veel woningen mogen voorzien van prachtige PVC vloeren in onder andere Emmen. Door deze mooie projecten kunnen wij u dan ook een goed beeld geven hoe uw woning er uit kan komen te zien. Kom daarom langs in onze showroom. Wij laten graag al onze vloeren aan u zien. Voor onze recente PVC projecten kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum.

Welke PVC merken heeft Joldersma-Wonen?

Bij Joldersma-Wonen werken we met verschillende kwaliteitsmerken. Wij werken met merken zoals, Forbo, Quick-Step, mFLOR, Tarkett en Beautifloor en ic.m. Eurocol producten waardoor de kwaliteit van de materialen perfect is en voldoet aan alle strenge Europese richtlijnen.