Filter

Categorie

Prijs

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Quick step laminaat en water? Geen probleem!

Maak kennis met de nieuwste generatie laminaatvloeren. Waterbestendige laminaatvloeren van Quick Step zijn niet alleen buitengewoon stijlvol met een natuurlijke look, maar ook tegen een stootje kunnen én bovendien 100% bestand zijn tegen vocht.

Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, zijn de nieuwste Quick Step laminaat vloeren de eerste écht waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand.

Waarom je zal houden van waterbestendig Quick Step laminaat

  • 100% waterbestendig laminaat
  • Natuurlijke look
  • jarenlang zorgeloos woonplezier

Quick step laminaat 100% waterbestendig

Vaarwel vochtproblemen. ‘Majestic’ en ‘Impressive (Ultra)’-laminaatvloeren zijn uitgerust met een innovatieve, waterbestendige ‘HydroSeal’ coating tot in de groeven, zodat er geen water kan binnendringen. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Quick step laminaat met natuurlijke look

Bekijk het vloeroppervlak van dichtbij en je merkt het meteen: ‘Majestic’ en ‘Impressive (Ultra)’-vloeren zijn de meest natuurlijke laminaatvloeren ooit gemaakt. Het authentieke karakter van de voegen is perfect in balans met het ontwerp van de vloer. Kleur, design en structuur lopen door tot in de voeg en creëren zo het gevoel van echt hout.

Jarenlang zorgeloos woonplezier met waterbestendig laminaat

Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick Step laminaat vloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. Scratch Guard beschermt je vloer langdurig tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken enz. Bovendien krijg je op je nieuwe Quick-Step laminaatvloer een garantie tot wel 25 jaar: jouw garantie voor jarenlang zorgeloos woonplezier……

Beige Impressive Laminaat Zachte eik medium IM1856 Beige Impressive Laminaat Klassieke eik beige IM1847 Naturel Majestic Laminaat Woestijn eik warm naturel MJ3551 Beige Impressive Laminaat Zachte eik licht IM1854

Zwart Impressive Laminaat Gebrande planken IM1862 Lichtgrijs Majestic Laminaat Woestijn eik geborsteld grijs MJ3552 Lichtgrijs Majestic Laminaat Woodland Oak Light Grey MJ3547 Naturel Impressive Ultra Laminaat Klassieke eik natuur IMU1848

Quick-Step en vloerverwarming

Ooit al overwogen om je vloer met vloerverwarming te combineren? Met Quick-Step is het mogelijk! Al onze laminaat-, hout (en PVC-vloeren) zijn perfect geschikt voor vloerverwarming. Als de plaatsingsinstructies goed worden opgevolgd, kun je het maximale comfort van warme en gezellige vloeren ervaren. Zeg koude voeten vaarwel!

Hoe hou je je waterbestendige laminaatvloer schoon?

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergieën te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Op die manier kun je nog jarenlang genieten van dat ‘nieuwe vloer’-gevoel.

Je waterbestendige laminaatvloer combineren?

Vraag gedegen interieuradvies aan bij één van onze specialisten. Wij helpen je graag met het visualiseren van jouw perfecte woonruimtes

 Bekijk ons aanbod vloeren

Vragen, opmerkingen of een offerte aanvragen?

Bezoek onze winkel, mail naar info@joldersma-wonen.nl of neem telefonisch contact op via 0524-531501