Onze voordelen

Bank Butterfly

Bank Butterfly is stoer en duurzaam!

De fabrikant van deze stoere bank Butterfly is SEVN. De Butterfly bank is leverbaar in vele kleuren stof en microleder. Deze bank ook als hoekbankstel leverbaar.

Deze fijne bank garandeert zitcomfort en een stoere uitstraling in de woonkamer. 

Butterfly bank productspecificaties

De draagconstructie van de bank is opgebouwd uit Beukenhout. De duurzame vezelplaten in de bank dragen bij aan de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de bank. In de romp worden materialen zoals polyamide en dacron gebruikt om de kwaliteit te waarborgen

Butterfly bank afmetingen

Hoogte: 90cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 55cm

model breedte
2 zits 165 cm
3 zits 195 cm
4 zits 220 cm
5 zits 275 cm

Zie de afbeeldingen voor de mogelijkheden voor het samenstellen van de hoekbank Butterfly.

 

Butterfly bank Stiknaden

Voor zowel de Bull leren, Microvezel leder en Pasedena leder kan gekozen worden voor zwel een open naad als een vlinder naad. Voor overige stoffen is enkel vlinder naad mogelijk

Vering 

De Nozag vering is afgedekt met duurzaam materiaal: dacron. Dacron is een synthetische stof die bescherming biedt aan de stof van de bank.

Poten

Er zijn diverse poten beschikbaar voor deze mooie Butterfly bank. Er kan gekozen worden uit hoekpoten, open hoekpoten, slede poten, blok poten of taps toelopende poten in blanke kleur, zwart of koloniaal. Blader door de afbeeldingen op deze pagina en bekijk de verschillende soorten poten.

Rugkussen

De rugkussen is opgebouwd uit schottenkamers en is voorzien van de stof conforel. Deze gesiliconiseerde holle vezel is erg veerkrachtig. 

Zitkussen

Het zitkussen voorziet in de meeste comfort, aangezien men daar op zit. Het zitkussen moet niet alleen duurzaam en comfortabel zijn, maar moet bovendien zijn vorm behouden. Voor het zitkussen wordt gebruik gemaakt van koudschuim HR38, afgedekt met dacron.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product?