Onze voordelen

Cognac kleur bank

Cognac kleur bank

Een cognac kleur bank voor een geweldig interieur

Cognac kleurige bankstellen zijn enorm populair. En terecht! Een stoere cognac kleur bank past in ieder type interieur. Combineer de bank eens met pastelkleuren of grijstinten. 

Cognac bank in combinatie met pastel kleuren

De cognac bank is de blikvanger en toonzetter van de woonruimte. Je zou in de eerste instantie niet meteen denken aan pastelkleuren bij een cognac kleurige bank. Toch zal dit tot een verrassend en verfrissend resultaat leiden. Heb je meer inspiratie nodig? Kom gerust langs in onze winkel een laat je inspireren door interieuradvies op maat. Probeer onder andere te combineren met:

  • gele pastel kleuren
  • rode pastel kleuren
  • blauwe pastel kleuren

De combinatie zal zorgen voor een verfrissend en huiselijke sfeer!

Cognac kleur bank

Cognac kleur bank in combinatie met industrieel design

Cognac kleurige bankstellen gaan hand in hand met industrieel design. Een cognac kleur bank is van zichzelf al stoer. Dit kun je prachtig combineren met stoere industrieële elementen en grijstinten.

Maak het compleet met bijvoorbeeld een urban jungle uitstraling, door diverse stoere bloempotten of manden met grote planten. Het groen zal geweldig staan bij de cognac hoekbank en grijstinten in de woonruimte

Combineer je cognac kleur bank met bijpassende relaxfauteuils 

Joldersma-Wonen heeft diverse bijpassende meubelstukken die uitstekend matchen bij cognac kleurig banken en lederen bankstellen. Een kleine greep uit de collectie ziet u door op één van de onderstaande links te klikken:

 Interieuradvies Cognac Bank

Moeite met het kiezen van een nieuw interieur of kunt u wel tips van professionals gebruiken? Neem contact op en laat u inspireren door onze interieuradviseurs.

Meer zien van Joldersma-Wonen?

Naast cognac kleurige bankstellen bieden wij natuurlijk nog veel meer aan op gebied van wonen en interieur. De volgende categoriën zijn erg populair: