Grijze Bank

Grijze Bank

Grijze bank - een veelzijdige topper

Grijs is een enorm populaire kleur voor een bank. Dat is ook niet gek, want grijstinten staan te gek met onder andere witte tinten, zwart maar ook cognackleuren. Grijs staat elegant, licht en modern. De grijze bank is een een klassieker in de Nederlandse huiskamer. 

Wanneer in de basis wordt gewerkt met rustige kleuren in de leefruimtes, zoals grijs, kun je je leefruimte fantastisch accentureren met spectaculaire kleuren. Een grijze bank biedt rust in de woonkamer en doet dat in stijl!

Een grijze bank is een veelzijdige topper die ieder interieur kan omtoveren tot een prachtige woonkamer. Een concrete jungle of urban interieur staat fanastisch bij een mooie grijze bank. Wellicht heb je advies nodig over hoe je een grijze bank kunt combineren met kleuren in huis of andere meubelen.

Bij Joldersma Wonen kun je terecht voor gedegen interieuradvies. Laat je adviseren of inspereren door onze specialisten. 

Grijze bank kleuren combinaties

De reden waarom bijna ieder interieur een krachtige uitstraling krijgt van een grijze bank, is dat grijs te combineren is met nagenoeg ieder kleurenpallet. Een grijze bank geeft rust in huis en daarmee is het vaak een goede keuze om de grijze bank met andere lichte kleuren te combineren, zoals bijvoorbeeld wit. 

Om deze reden is een grijze bank in veel gevalleen een veilige optie. Een veilige keuze betekent echter niet dat het een saaie keuze is! 

Je grijze bank combineren met bijpassend meubilair

Met alleen een grijze bank is de woonkamer natuurlijk nog lang niet af. Bekijk ons assortiment voor bijpassend meubilair. We hebben een greep uit onze collectie samengesteld ter inspiratie. Bekijk ook onze: 

Prachtige witte hoek- en salontafel met lichtgekleurd houten blad

Fantastische bijpassende relaxtfauteuil

Vragen over ons assortiment

Wij stellen klantenservice altijd voorop. Wij staan je graag te woord voor al je vragen. Neem gerust contact met ons op via info@joldersma-wonen.nl of bel naar 0524-531501. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel in Schoonebeek, Drenthe.

Onze voordelen

Greep uit onze collecties