Onze voordelen

Grijze Bank

Grijze Bank

Een absolute topper uit ons assortiment is natuurlijk de grijze bank. Dat is niet voor niets! Grijs past namelijk in elk interieur, of je nu houdt van een moderne, industriële, klassieke of juist landelijke stijl. En of je het nu qua kleur graag rustig houdt of juist volop experimenteert, met een grijze bank kun je alle kanten op!

Wij hebben ook andere banken, bekijk hier het aanbod.

Interieurtip: grijs bankstel als rustige basis

Een groot voordeel van een grijze bank is natuurlijk dat deze met alle kleuren te combineren is. Het is dus een veilige optie. Veilig betekent overigens niet saai. Integendeel! Een grijs bankstel geeft je juist de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Heb je bijvoorbeeld een uitgesproken smaak of wil je de vrijheid behouden om je interieur eens in de zoveel tijd compleet te veranderen? Geen probleem, wanneer je kiest voor een grijze bank.

Grijze bank Julia

Hoe combineer je je grijze banken?

Grijze banken geven rust aan je woonkamer. En dit op een bijzonder stijlvolle manier. Dat betekent dat je volop met verschillende stijlen kunt experimenteren. Van minimalistisch tot eclectisch en alles daartussen; voor welke stijl je ook gaat, het past altijd. Laat je inspireren door de onderstaande voorbeelden.

Hoekbank Sydney

Industrieel

Grijs-op-grijs-op-grijs. Waarom ook niet? Een echte interieurtrend van nu is natuurlijk de industriële stijl. Denk daarbij aan het gebruik van materialen als beton, staal en oud hout, met natuurlijk een robuuste grijze bank als eyecatcher. Onze hoekbank Julia bewijst dat een grijze bank in een grijs interieur alles behalve saai is.

Vind je dit iets te grijs, maar houd je wel van een rustige, minimalistische stijl? Combineer je grijze bank dan bijvoorbeeld met hoogglans witte meubels en hout voor die trendy Scandinavische look.

Kleurexplosie

De één gaat graag voor neutrale tinten, voor de ander kan het niet kleurrijk genoeg. Zeker wanneer je graag verschillende kleuren combineert in je interieur, is het slim om te kiezen voor een grijze bank. Deze heerlijke bank uit onze Happy@Home collectie laat zien hoe mooi een grijs bankstel in combinatie met kleur is. Je kunt verschillende kleuren met elkaar combineren, zoals op het plaatje of kiezen voor één statement kleur. Grijs en okergeel is bijvoorbeeld een prachtige combinatie.

Grijs bankstel kopen

Overtuigd van een grijze bank? Bij Joldersma Wonen vind je een uitgebreide collectie grijze banken. Denk aan merken als Happy@Home en UrbanSofa. Of bekijk het volledige aanbod aan banken, hoekbanken en loungebanken.

Interieuradvies nodig? Kom naar onze showroom in Schoonebeek!

Benieuwd naar ons aanbod aan grijze banken of wil je graag even proefzitten? Kom dan naar onze showroom in Schoonebeek (nabij Emmen) in Drenthe. Hier staan onze adviseurs voor je klaar. Zij kunnen je niet alleen alles vertellen over onze banken, maar voorzien je daarnaast ook graag waar nodig van interieuradvies. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, helpen ze je bij het samenstellen van een compleet interieur met bijpassende meubels. Lees meer over ons interieuradvies.

Interieurinspiratie: bijpassende meubels voor bij je grijze bank

Kan jouw woonkamer wel een make-over gebruiken? Met alleen een nieuw grijs bankstel alleen ben je er dan natuurlijk niet. Gelukkig vind je in ons assortiment volop keuze als het gaat om bijpassende meubels!

Bijpassende salontafels

Salontafel Cladio met draaiblad Happy@Home
Salontafel Cladio met draaiblad Happy@Home

Happy@Home salontafel Mallorca
Happy@Home salontafel Mallorca

Happy@Home salontafel Larissa
Happy@Home salontafel Larissa

Of bekijk al onze salontafels, hoektafels en bijzettafels.

Bijpassende relaxfauteuils

Relaxfauteuil Vivaldo
Relaxfauteuil Vivaldo

Relaxfauteuil Lionel
Relaxfauteuil Lionel

Relaxfauteuil Bueno
Relaxfauteuil Bueno

Of bekijk al onze relaxfauteuils

Meer weten over onze grijze banken?

Wil je meer weten over ons aanbod aan grijze banken? Of heb je een andere vraag over ons assortiment. Onze medewerkers helpen je graag! Natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom in Schoonebeek in Drenthe. Je kunt daarnaast ook contact opnemen via info@joldersma-wonen.nl of 0524-531501.