Onze voordelen

Uw woonwinkel in de buurt van Coevorden

Bent u op zoek naar een goede woonwinkel in de buurt van Coevorden? Kom dan zeker eens langs bij Joldersma Wonen. Wij zijn dé meubelzaak in Drenthe. Mensen uit heel Nederland komen naar onze vestiging in Schoonebeek, in de buurt van Coevorden. Laat u verrassen door 5000 m2 wooninspiratie!

Onze grote wooncollectie

Joldersma Wonen heeft de grootste wooncollectie van Drenthe. U zult zich dan ook niet vervelen in onze ruim opgezette showroom.  Neem rustig de tijd om langs het grote aanbod aan banken, stoelen, tafels, vloeren, woon- en raamdecoratie en nog veel meer te lopen. Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank of een nieuw interieur, of gewoon inspiratie wilt opdoen, u bent bij ons altijd aan het goede adres!

Drentse gastvrijheid

Natuurlijk bent u meer dan welkom in onze woonwinkel. Er is altijd genoeg plek op onze grote parkeerplaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw auto. Bovendien kunt u in de showroom genieten van een lekker bakje koffie of thee. Dat maakt uw bezoek aan onze woonwinkel een stuk ontspannener. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en dingen te demonstreren. We doen er alles aan om uw bezoek aan Joldersma Wonen meer dan aangenaam te maken.

Woonwinkel op maat

Niets is zo persoonlijk als een interieur. Daarom vinden wij het erg belangrijk om met u mee te denken en te kiezen voor service op maat. Hierin onderscheiden we ons van andere woonwinkels en meubelzaken in Drenthe. Bij Joldersma kunnen meubels naar smaak aangepast worden, zodat u bijvoorbeeld de perfecte zithouding vindt. Daarnaast kunnen we in overleg ook uw meubels bij u thuis bezorgen en monteren. Wij gaan voor kwaliteit en tevredenheid.

Beroemde woonmerken

Bij Joldersma Wonen krijgt u altijd kwaliteit. Wij hebben alleen A-merken in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de collectie van UrbanSofa. Deze meubels zijn bij veel mensen geliefd vanwege hun stoere en industriële vormgeving. Ze zijn altijd geproduceerd met aandacht voor mens en het milieu. Een duurzame keus.

Een andere collectie die zeer in trek is, is de Happy@Home-collectie. Deze collectie is landelijk en modern, maar ook zeer divers. Dus of u nu houdt van natuurlijk of trendy, eikenhout of ander materiaal, in deze collectie vindt u ongetwijfeld een mooie aanvulling op uw interieur. Of misschien zelfs een heel interieur!

Welkom in onze woonwinkel

We hopen u graag gauw te zien bij Joldersma Wonen in de buurt van Coevorden. Of u nu heel doelgericht op zoek bent naar meubels of gewoon wooninspiratie wilt opdoen, de deur staat altijd open. Vanuit Coevorden is het nog maar een klein stukje naar Schoonebeek. We hopen u binnenkort (weer) te ontmoeten. Online uw bestelling doorgeven? Neem dan contact met ons op!