All-in house service bij Joldersma Wonen

Joldersma Wonen is een woonwinkel met maar liefst 5000 m2 aan woonoppervlakte en wooninspiratie. Naast dat Joldersma Wonen te Schoonebeek meubels verkoopt, proberen wij onze klanten ook zo goed mogelijk te helpen na de aankoop. Hierbij moet je denken aan all-in house service.

all-in-house

 

Wat is het all-in house service?

Met de All-in House Service krijg je gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service voor gebruiksproblemen en de beste bescherming tegen vlekken. Je kunt zorgeloos genieten van je meubels, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er lelijke vlekken in komen.

Van de beste reinigings- en verzorgingsproducten, de kennis van en liefde voor materialen en constructie tot en met het topteam van service specialisten: de all-in House Service verkrijgbaar bij de aankoop van jouw meubels bij Joldersma Wonen.

Hoe werkt het?

All-in House Service werkt ontzettend eenvoudig! Wanneer je een nieuw zitmeubel of boxspring aanschaft in combinatie met de All-in House Service, wordt jouw nieuwe meubelstuk bij levering behandeld met een hoogwaardig beschermingsproduct. Mocht er echter tijdens het gebruik toch een vlek ontstaan, dan staat het team van Joldersma Wonen voor je klaar. Joldersma Wonen zorgt voor de extra service en All-in House Service doet het werk.

Waarom All-in House Service?

Veel mensen zijn al een tijdje op zoek naar nieuw interieur voor in hun huis, maar vinden een keuze maken moeilijk. Dit vaak omdat ze verliefd zijn geworden op een lichte bank of een besmettelijke stof voor een meubel, terwijl ze huisdieren of kinderen hebben. All-In House Service is een oplossing voor veel mensen, zodat hun droom interieur voor langere periode mee gaat.

Wil je ook gebruik maken van deze service? Koop dan zeker je meubelen bij Joldersma Wonen.