Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Nou ja, weggeweest is het nooit, maar er zijn prachtige nieuwe designs te verkrijgen die een saaie muur weer volledig opvrolijken. Behangen kun je ook erg goed zelf, ook al heb je weinig doe-het-zelf ervaring. Met behang kun je ook heel goed een reliëf toevoegen aan je muur en een niet zo nette muur er weer als nieuw uit laten zien.

Eijffinger

Bij Eijffinger maken ze al 145 jaar de wereld mooier met uitgesproken en kleurige dessins op behang en in al die jaren is hun nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Geïnteresseerd in dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal, maar de interesse gaat verder. Eijffinger kijkt naar grote bewegingen; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral hoe vertalen we dat naar ons interieur.

Ontdek nu de verschillende collecties van Eijffinger behang in onze showroom!

Zelfklevende cirkels

De hippe zelfklevende cirkels van Eijffinger met een mooie matte textiellook zijn super eenvoudig aan te brengen.

Ze bestaan uit twee delen, dus lijm is niet nodig. Folie er af en plakken maar! Zo geeft u een slaap-, kinder-, eet- en woonkamer in no-time een compleet nieuwe look. Verkrijgbaar in 3 maten: 100, 120 en 150 cm.