Gordijnen

Gordijnen lenen zich perfect om eindeloos te variëren en sfeer te creëren in huis. De materialen waarvan gordijnen zijn gemaakt kunnen al veel warmte en sfeer toevoegen aan een interieur, denk bijvoorbeeld aan linnen of dik katoen. Het ophangen van korte of lange gordijnen zorgt dat er in een huis in een mum van tijd een goede ambiance gecreëerd kan worden. 

Of u nu een tijdloze, klassieke smaak heeft of juist van veel kleur en trends houdt; gordijnen passen in elk interieur. Ga voor zachte kleuren en lichte materialen, of kies juist voor stoere materialen: voor iedere interieurstijl hebben we bij Joldersma Wonen de juiste gordijnen.

Ook qua soorten bieden we verschillende opties. Zo verkopen we bij Joldersma Wonen (over)gordijnen die gecombineerd kunnen worden met vitrage, maar wanneer u geen dubbele gordijnen wilt bieden wij ook inbetweens. Het soort gordijn dat u kiest is afhankelijk van uw wensen en de plek waar u de gordijnen wilt hangen: zoekt u gordijnen voor de slaapkamer? Dan is het verstandig om voor dikke, verduisterende gordijnen te gaan. Voor de woonkamer zult u eerder voor dubbele gordijnen, inbetweens of vitrage kiezen.

Slide

Het gordijnsysteem waarmee je jouw gordijnen in no-time slim maakt!

In de plooi

Er zijn vele mogelijkheden in plooien. Ga jij voor een enkele, driedubbele of waveplooi?

Zonwering

Gordijnen lenen zich goed als toepassing voor zonwering. Elk soort gordijn heeft een andere mate van transparantie. Het is daarom fijn om, voordat u gordijnen gaat aanschaffen, te bedenken wat de functie van uw gordijnen moet zijn. In een slaapkamer zult u liever verduisterende gordijnen willen, zodat u niet wakker wordt van daglicht ’s ochtends met zomertijd. In de woonkamer kiest u waarschijnlijk eerder gordijnen voor de privacy, en mogen ze wat transparanter zijn zodat er licht in de kamer valt.