Marmoleum

Een natuurlijke winnaar!
Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutraal geproduceerde (cradle-to-gate) vloer ter wereld.
Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld en het CO2 neutraal geproduceerd wordt in Nederland.
Kijk onderaan de pagina voor enkele projecten die wij al hebben mogen uitvoeren.

Natuurlijke grondstoffen

De eerste CO2 neutraal geproduceerde vloer

Duurzame vloer door natuurlijke grondstoffen
Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze eenvoudige, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.

Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak.

Marmoleum Concrete

Marmoleum Concrete onderscheid zich van de klassieke marmoleum vloeren met een substiele steen-achtige structuur. Het kleurenpallet is neutraal met koele en warme tinten beton en met 6 felle kleuren geeft u een krachtig accent aan uw vloer. Deze kleuren geven een zachte en pure sfeer aan je ruimte.

Klik hier voor een overzicht van de kleuren Concrete en tevens kunt dan een A4 staal aanvragen.