Zorgeloos woonplezier met waterbestendig laminaat

Maak kennis met de nieuwste generatie laminaatvloeren. Waterbestendige laminaatvloeren van Quick Step zijn niet alleen buitengewoon stijlvol met een natuurlijke look, maar ook tegen een stootje kunnen én bovendien 100% bestand zijn tegen vocht.

Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, zijn de nieuwste Quick Step laminaat vloeren de eerste écht waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand.

Vaarwel vochtproblemen!

De nieuwste laminaatvloeren van Quick-step zijn uitgerust met een innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating tot in de groeven, zodat er geen water kan binnendringen. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergieën te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Op die manier kun je nog jarenlang genieten van dat ‘nieuwe vloer’-gevoel.

 

Bestand tegen krassen

Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick Step laminaat vloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. Scratch Guard beschermt je vloer langdurig tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken enz. Bovendien krijg je op je nieuwe Quick-Step laminaatvloer een garantie tot wel 25 jaar: jouw garantie voor jarenlang zorgeloos woonplezier……

Kan ik mijn nieuwe Quick-step vloer ook laten leggen?

Dat kan zeker, onze vakmensen zijn allemaal gecertifieerd. Er zitten natuurlijk nog meer voordelen aan om uw nieuwe vloer te laten installeren door onze vakmensen. Wanneer wij uw vloer komen leggen krijgt u onder andere levenslange garantie op de installatie. Wanneer u een nieuwe vloer heeft gekozen moet er ook gekeken worden naar een goede ondergrond. Onze vakmensen hebben dan ook uitgebreide kennis over welke voorbereiding van ondergrond nodig is voor uw nieuwe vloer.

Kom naar onze showroom of bel/mail voor een afspraak om in te meten: 0524 53 15 01 / info@joldersma-wonen.nl

Duurzaam

Als Europese koploper in laminaatvloeren produceert Quickstep  hun vloeren zo duurzaam mogelijk. Daarom gebruiken zij enkel herwonnen hout uit duurzaam beheerde bossen en gereglementeerde bronnen om de honger naar innovatieve dessins en natuurlijke schoonheid te stillen.

Veilige opslag van CO2

Als hernieuwbare bron spelen bomen een cruciale rol bij de bestrijding van de klimaatverandering. Ze nemen CO2 op en slaan het veilig op voor de rest van hun leven. Zelfs wanneer het hout gebruikt wordt – bijvoorbeeld in een laminaatvloer – blijft de CO2 ingekapseld. Daarom vermijden wij zo lang mogelijk verbranding, waarbij de CO2 weer vrijkomt – vandaar de levenslange garantie op je vloeren tot 25 jaar.

Een tweede leven voor hout

Bomen stimuleren eveneens de biodiversiteit en bieden voedsel en onderdak aan dieren. Dat is nog een reden waarom de houten vezelplaat met hoge dichtheid in de kern van ons laminaat uitsluitend herwonnen hout bevat. Het gaat om hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegonderhoud…, dat anders verbrand of vernietigd zou worden. Dus in plaats van nieuwe bomen te rooien, gebruiken wij enkel bijproducten van hout.

PEFC-gecertificeerd

Onze laminaatvloeren dragen het PEFC-label – samen met FSC het meest vertrouwde certificaat op vlak van een duurzame bevoorrading. Dit garandeert dat ons herwonnen hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen of gereglementeerde bronnen, waardoor oerbossen beschermd worden en illegale houtwinning met een risicoanalyse voorkomen wordt. Op die manier weten we zeker dat onze houtwinning niet bijdraagt tot ontbossing.