Plissé horren

Plissé raamhor

De plissé raamhor is ideaal voor hoge ramen. Dit product stopt in iedere positie. De hor is eenvoudig te bedienen door de verticale bedieningslijst.

Plissé hordeur

Het gaas wordt niet opgerold, maar opgevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan en de ondergeleider is slechts 3mm hoog, waardoor de deur een kin- en rolstoelvriendelijk blijft.

Gaas en Profielkleuren

Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessigns en structuren en een aantal vaste profielkleuren.

Op aanvraag en tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur mogelijk

 

Inzethorren

De Inzethor is vanwege de dunne kunststof flens geschikt voor vrijwel ieder draai-kiepraam. Zo kun je op de warme dagen de ramen openzetten zonder dat er insecten binnenkomen. Deze hor is te monteren zonder te schroeven. De Inzethor is verkrijgbaar met verschillende soorten gaas en is in iedere RAL-kleur mogelijk.

Rolhorren

Doordat iedere rolhor vastzit aan je raamkozijn, kun je de hor bedienen naar wens. Ze zijn beschikbaar in een horizontale lijst en verticale lijst. Een rolhor kun je in iedere gewenste stand én is de perfecte oplossing voor ramen die moeilijk te bereiken zijn. Daarnaast zijn ze beschikbaar met ClearView™ en Poll-tex® gaas. ClearView™ geeft je bescherming tegen muggen, maar hebben dunne draden, waardoor je meer frisse lucht naar binnen krijgt. Poll-tex® gaas houdt 90% van alle pollen tegen. Hierdoor heb je minder last van je hooikoorts.

Iedere hor wordt op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent voor de perfecte oplossing in huis. Geniet van de frisse lucht, zonder dat er vervelende vliegende insecten binnenkomen