Luxaflex binnenzonwering

Luxaflex is een hoogwaardige oplossing voor zonwering en privacy binnenshuis. Het van origine Nederlandse merk Luxaflex won bekendheid door de horizontale jaloezieën, die inmiddels in veel soorten en materialen verkrijgbaar zijn. Luxaflex binnen zonwering wordt altijd op maat gemaakt; zo bent u altijd verzekerd van producten die helemaal op uw wensen zijn afgestemd.

Gordijnen

Gordijnen lenen zich perfect om eindeloos te variëren en sfeer te creëren in huis. De materialen waarvan gordijnen zijn gemaakt kunnen al veel warmte en sfeer toevoegen aan een interieur, denk bijvoorbeeld aan linnen of dik katoen. Het ophangen van korte of lange gordijnen zorgt dat er in een huis in een mum van tijd een goede ambiance gecreëerd kan worden. 

Isolerende raambekleding

Energiekosten besparen met raambekleding!
De overdracht van warmte door de ramen van binnen naar buiten is weergegeven in dit infraroodbeeld. De rode delen geven de hoogste graad van warmteverlies weer.

Horren

Horren bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren. Deze worden op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat je verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Inbetweens – Vitrage

Inbetweens

Inbetween gordijnen bieden een perfecte oplossing voor als u net wat dikkere gordijnen dan vitrage wilt. Inbetweens brengen sfeer en warmte aan uw huis.

Vitrage

Wanneer u veel daglicht binnen wilt laten, maar ook erg gehecht bent aan uw privacy en niet wilt dat er mensen naar binnenkijken, bieden vitrage gordijnen een mooie oplossing