De beste oplossing voor jouw interieur

Als we kijken naar de afgelopen jaren zijn de PVC-vloeren een snelle stijger. Deze vloeren zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Onze PVC collectie is ook zeer geschikt voor verwarming en -koeling. Kom voor meer informatie hierover bij ons langs.

Clicken of plakken?

Click PVC heeft een uniclick verbinding (vergelijkbaar met laminaat) en is daarom vrij eenvoudig te leggen. Onder de planken komt een ondervloer. De plank is altijd dikker dan een plak PVC plank door de  click verbinding.

Een plak PVC vloer wordt vastgelijmd op de betonnen vloer en heeft dus geen ondervloer nodig. Het is daarom wel van essentieel belang dat de ondervloer zuiver glad is. Kleine bobbeltjes zullen worden uitvergroot en vallen direct op aan de bovenkant van de plank. Om die reden egaliseren wij altijd eerst de vloer.

De voordelen van een PVC vloer

Steeds meer mensen ontdekken de PVC vloer. Dit is natuurlijk niet zonder reden, dit komt omdat de PVC vloer heel veel te bieden heeft. Mensen willen namelijk een vloer hebben die gebruiksvriendelijk is, makkelijk te onderhouden, de uitstraling van echt hout, een zeer harde toplaag en wat misschien wel het belangrijkste is een vloer die geschikt is voor vloerverwarming tijdens de koude winters en koeling tijdens de warme zomers. U wilt namelijk niet een vloer hebben die heel veel lawaai heeft of in een huis wonen waar het tijdens de warme maanden heel erg warm is omdat er geen koeling mogelijk is door de vloer.

Uniclick

Bent u van plan om uw huis te gaan renoveren maar wilt u geen gelijmde vloer? Geen probleem, ook dan kan u bij Joldersma-Wonen terecht. Dankzij het Uniclick systeem van de PVC Riged klik vloeren van onder andere Quick-Step hoeft uw oude vloer niet weg. Hierdoor bespaart u een hoop tijd en geld omdat er bijna geen afbraakwerk gedaan hoeft te worden. Hierdoor kunt u uw ruimte eenvoudig renoveren zonder al te veel geld of tijd te hoeven besteden. Wel is het belangrijk dat uw huidige vloer vlak is, wanneer dit niet het geval is zullen wij de vloer gaan egaliseren.  De Riged klik PVC vloeren zijn dan ook uitermate geschikt voor de mensen die geen gelijmde vloeren willen. Deze vloeren zijn natuurlijk ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Kan ik mijn nieuwe PVC vloer ook laten leggen?

Dat kan zeker, onze vakmensen zijn allemaal gecertifieerd met “Master Installers” van de PVC Riged klik voeren van Quick-Step. Er zitten natuurlijk nog meer voordelen aan om uw nieuwe vloer te laten installeren door onze vakmensen. Wanneer wij uw vloer komen leggen krijgt u onder andere levenslange garantie op de installatie. Wanneer u een nieuwe vloer heeft gekozen moet er ook gekeken worden naar een goede ondergrond. Onze vakmensen hebben dan ook uitgebreide kennis over welke voorbereiding van ondergrond nodig is voor uw nieuwe vloer. Dit zijn niet de enige voordelen. Bekijk hier alle voordelen om uw vloer te laten leggen door onze “Master Installers”

Parijse schoonheid

De visgraatvloer is al jarenlang ongekend populair. De korte, smalle vloerstroken in een haaks legpatroon zijn synoniem geworden voor een klassieke, doch moderne en luxe uitstraling. Het patroon grijpt namelijk terug naar het Parijse van de 19e eeuw.

Kleinere stroken zijn uitermate geschikt om in visgraatpatroon, in Hongaarse punt of in Weense punt te leggen. Hiermee haal je een beetje Parijse luxe naar je eigen woning.

Walvisgraat (visgraat XL)

Grote broer van de visgraat doordat deze vloeren grotere planken hebben en dan voornamelijk in de breedte. Dankzij deze afmetingen zijn de punten van het walvisgraat groter.

Hongaarse punt

De Hongaarse punt vloer (zien onderstaande afbeelding) is razend populair en geeft een unieke touch aan jouw interieur. De houten planken worden schuin gezaagd en vervolgens in een hoek van 40 of 60 graden geplaatst. Zo ontstaat het bekende patroon van een Hongaarse punt.

Welke PVC merken heeft Joldersma-Wonen?

Bij Joldersma-Wonen werken we met verschillende kwaliteitsmerken. Wij werken met merken zoals, Quick-Step, Belakos, mFLOR, Tarkett en Beautifloor en i.c.m. Eurocol producten waardoor de kwaliteit van de materialen perfect is en voldoet aan alle strenge Europese richtlijnen.

Recover Unilin take back programma

Unilin Flooring Nederland introduceert Unilin Recover: een proces waarbij oude PVC vloeren volledig worden gerecycled tot een nieuwe PVC click-vloer. Unilin gaat verder dan alleen het recyclen van snijverlies. Unilin recycleert eveneens gebruikte click-PVC, en geeft PVC vloeren zo een tweede leven. Dit geldt niet alleen voor PVC vloeren van Unilin, maar voor alle PVC click- vloeren in Nederland.

Wij hebben van Unilin een bigbag om oude PVC vloeren te verzamelen. Dankzij het logistiek netwerk van Unilin Flooring Nederland garanderen ze efficiënte plaatsing en ophaling van de containers en bigbags. Samen met lokale verwerkers worden ingezamelde PVC vloeren gesorteerd, gewassen en vermalen tot grondstoffen die in de fabriek van Unilin volledig worden verwerkt tot een nieuwe vloer. Een 100% oude PVC click-vloer wordt zo een 100% nieuwe PVC click-vloer. Door onze deelname;

  • wordt afval een grondstof
  • dragen wij bij aan een duurzame productie
  • daalt de CO2-uitstoot
  • kiezen we samen met u voor de duurzaamste vloer