Filter

Categorie

Prijs

Salontafels - hoektafels - bijzettafels

Op zoek naar een salon-, hoek- of bijzettafel? Bij Joldersma Wonen vindt u ze in allerlei verschillend soorten en maten. Neem een kijkje hieronder of kom binnen in onze showroom in Schoonebeek.

Lees meer Lees minder

Resultaat 1–12 van de 50 resultaten wordt getoond

Shop filter

Salontafels, hoektafels en bijzettafels

 

De ideale (bijzet)tafel vindt u bij Joldersma Wonen

Van koffietafel tot bijzettafel – de mooiste tafeltjes vindt u bij Joldersma Wonen. De juiste salon- of bijzettafel is niet alleen functioneel, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw interieur. Wat dacht u van een bijzettafel voor een plant of lamp? Met extra opbergruimte of op wieltjes, Joldersma Wonen heeft optimale keuze voor diegenen die bijvoorbeeld een salontafel willen kopen!

Ruim assortiment aan tafeltjes

Bij Joldersma Wonen vindt u een ruim assortiment aan hoektafels, salontafels, bijzettafels, koffietafels en tv dressoirs. Laat u verrassen door een grote variëteit aan hout, vormen, kleuren en stijlen. Bekijk bijvoorbeeld deze unieke salontafel ‘Cladio’ met draaiblad van onze Happy@Home collectie!

Eettafel kopen?

Bent u op zoek naar een eettafel? Bekijk dan een deel van onze eettafels in onze eethoeken en stoelen collectie op onze website of bezoek onze showroom in Schoonbeek (Emmen)!

Bezoek onze showroom in Schoonebeek (Emmen)

Een mooie (bijzet)tafel gezien op onze website? Bewonder deze in onze 5000m2showroom te Schoonebeek, op 20 minuten afstand van Emmen. Vragen of opmerkingen? Bel dan 0524 – 531501 of mail naar info@joldersma-wonen.nl.