Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Nou ja, weggeweest is het nooit, maar er zijn prachtige nieuwe designs te verkrijgen die een saaie muur weer volledig opvrolijken. Behangen kun je ook erg goed zelf, ook al heb je weinig doe-het-zelf ervaring. Met behang kun je ook heel goed een reliëf toevoegen aan je muur en een niet zo nette muur er weer als nieuw uit laten zien.

Muurverf

Misschien is het herkenbaar: je wilt een wandje in de woonkamer een leuk kleurtje geven. Als je dan eindelijk de keus voor een kleur gemaakt hebt, sta je in de winkel. Overal potten muurverf. Zoveel soorten, zoveel kwaliteiten. Maar welke keus is nou de juiste?

Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De collectie bevat ruim 100 kleuren die in eigen atelier zijn ontworpen en nu ook verkrijgbaar bij Joldersma Wonen.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen dienen niet alleen als geluidsabsorberend element. Ze zijn ook een decoratief interieurelement bij de vormgeving van de wand. Wie daarnaar op zoek is, kan niet om de akoestische panelen van hout in lamellen-look heen! Het paneel “Acoustic Sense” gaat uit van de visuele combinatie van hout en vilt. Het bestaat uit hoogwaardige MDF-lamellen die zijn aangebracht op geluidsabsorberend zwart vilt.