Prachtig en praktisch

Het ziet er geweldig uit en alles & iedereen is welkom. Laat je inspireren door de Novilon vloeren. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat … Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Of vtwonen, Novilon met de unieke vtwonen touch. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon vinyl ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Love life Novilon.

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhoud van Novilon is supersimpel. Vuil heeft er nauwelijks vat op en schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. De vloer is heel goed bestand tegen water, koffie, wijn etc. maar verwijder het wel direct, want sommige kleurstoffen zijn erg agressief. Verder is stofwissen of stofzuigen voldoende

Comfortabele look en feel met novilon vinyl

Novilon is warm aan je voeten en ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dat zit ‘m in de speciale structuur die de warmte isoleert.

Erg Stil

Novilon vinyl dempt geluid. Het zorgt letterlijk voor een stiller huis. En dat is iets waar vooral papa’s em mama’s blij van worden. En kinderen ook, want stil spelen bestaat niet.

Dynamic Black Tex collectie van Interfloor

De ongeëvenaarde Dynamic Black Tex Collectie bestaat inmiddels uit meer dan 20 designs! en is een uiterst duurzame, stabiele en robuuste basislaag waarop PVC vinyl is geproduceerd. Functionaliteit en design waren de essentie bij het ontwikkelen van deze unieke zwarte rug voor dé perfecte vloer om op te wonen en te werken.

“Eenvoudig te leggen, praktisch, stil en uiterst comfortabel!”

Duurzaam

Forbo neemt het milieu serieus. Op alle Novilon vinyl vloeren krijg je 15 jaar garantie; dat is belangrijk want een lange levensduur spaart grondstoffen. Evenals eenvoudig onderhoud, trouwens: minder stofzuigen, minder water en zeep, het telt allemaal mee. Novilon is goed te recyclen en wordt gemaakt met gebruikt van groene stroom.

Onze Novilon-vinyl merken: