Ronde salontafel aanschaffen – Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen hebben we meer dan genoeg oppervlakte aan salontafel inspiratie. Een salontafel kan best wel persoonlijk zijn, omdat de één juist een ronde mooi vindt en de ander juist alleen een bijzet tafel genoeg kan vinden. Bij Joldersma Wonen helpen wij je graag samen zoeken naar jouw perfecte salontafel.

Een ronde salontafel is praktisch

Een ronde salontafel kan in veel gevallen praktisch en mooi tegelijkertijd zijn. Een ronde tafel heeft namelijk geen rechte hoeken en hierdoor kan een ronde tafel een kindvriendelijke tafel zijn. Een kind kan hierdoor zich minder makkelijke stoten en hierdoor vermindert de kans op verwonding.

Naast dat de missende hoeken bij een ronde tafel kindvriendelijk is, is een ronde tafel ook ruimtebesparend. Omdat juist de hoeken missen bij een ronde tafel, neemt een ronde tafel minder ruimte in beslag. Een ronde salontafel kan daarom vaak handig zijn in een kleine ruimte waar het belangrijk is om de ruimte open en luchtig te houden.

Een ronde salontafel is kindvriendelijk, ruimte besparend en ook nog eens stijlvol. Ronde tafels hebben vaak een tijdloos en stijlvol ontwerp. Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen of het nu gaat om een modern, klassiek of juist heel landelijk interieur.

Zwarte ronde salontafel

Een zwarte ronde salontafel is een stijlvol meubelstuk dat een eigentijdse uitstraling aan je woonkamer kan geven. Joldersma Wonen heeft zwarte salontafels in verschillende diameters en materialen verkrijgbaar.

Zwarte ronde mangohouten salontafel

Een zwarte ronde mangohouten salontafel kan veel voordelen met zich meebrengen. Mangohout staat er namelijk om bekend dat het ijzersterk is. Je kunt puur mangohout herkennen aan de warme uitstraling, de oranje/ gele kleur van het hout en de golvende textuur van de nerf.